Algemeen

Golf- en Countryclub ’t Sybrook is opgericht in 1992 en maakt gebruik van Golfbaan Het Rijk van Sybrook welke sinds 2007 eigendom is van Het Rijk Golfbanen. De vereniging is aangesloten bij de NGF en in bezit van de A status. Op dit moment heeft de vereniging ca. 900 leden.

Als lid van de vereniging kunt u vrijwel onbeperkt vrij spelen op de golfbaan. Starttijden kunt u telefonisch of via internet reserveren. Zowel de beginnende, als de gevorderde en de prestatieve spelers zullen zich snel thuis voelen bij Golf- en Countryclub ’t Sybrook.

De vereniging kan rekenen op de inzet van een groot aantal vrijwilligers in diverse commissies die het clubleven in al zijn facetten gestalte geven. Er worden wedstrijden georganiseerd voor alle categorieën golfers. Daarnaast is het voor leden mogelijk om aansluiting te zoeken bij de diverse groepen. Dinsdagochtend is vanaf 9.00 uur Damesdag. De werkende vrouwen (LadiesCup) spelen op dinsdag om 17.00 uur. Voor de heren is de woensdag gereserveerd. De senioren (Senioren Convent) spelen vanaf 9.00 uur in de ochtend en de werkende mannen (Heerencup) vanaf 15.30.

Ook is Golf- en Countryclub ‘t Sybrook met een groot aantal teams vertegenwoordigd in de NGF Golf Competitie verdeeld over dames, heren, dames senioren, heren senioren en jeugd. De Jeugd krijgt veel aandacht, en de vereniging is in 2011 door de NGF gecertificeerd met het Committed to Jeugd” programma.

Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom. Informatie over het lidmaatschap is in de shop verkrijgbaar of bij de secretaris. Hebt u vragen? De leden van het bestuur en de diverse commissies zijn graag bereid deze te beantwoorden.

Het Rijk van Sybrook

Het Rijk van Sybrook is eigenaar van de golfbaan en als zodanig commercieel verantwoordelijk voor de exploitatie van de golfbaan en alle bijkomende activiteiten zoals horeca, golfshop en lessen.

Golf- en Countryclub ’t Sybrook heeft voor haar leden een samenwerkingsovereenkomst met Het Rijk van Sybrook afgesloten waarin zaken zoals de kosten van het speelrecht, vaste speeltijden, gebruik van clubhuis en les- en oefenfaciliteiten, zijn geregeld. Deze overeenkomst is laatstelijk verlengd tot 1 januari 2024. Overleg tussen bestuur van de vereniging en directie van Het Rijk van Sybrook is periodiek en zeer constructief met begrip voor elkaars belangen. De voorzitter heeft maandelijks een overleg met de manager van Het Rijk van Sybrook over allerhande operationele aangelegenheden.

damesdag