Sponsoren

ASS
Asbestsanering en Sloopwerken. Benno Christenhusz is eigenaar en samen met echtgenote Brigitte zeer regelmatig op ’t Sybrook te vinden.

Jan Willem Beckmann Belastingadviseur
Zelfstandig opererend belastingadviseur. Jan Willem is een echte Heerencupper.

Beijer Transport & Logistics
Expeditiebedrijf gevestigd in Oldenzaal. Eigenaar Jan Bergman is samen met zijn vrouw Elly actief lid. Jan bij de Heerencup en Elly bij de Damesdag. Beiden spelen ook competitie.

Contict
Vanuit een slimme ICT- strategie biedt Contict de perfecte mix van connectivity, voice, cloud en security diensten, die volledig zijn afgestemd op de wensen van jou en je medewerkers. Zo creëren we samen jouw ideale werkdag.

Euverman & Nuyts
Makelaarskantoor met vestigingen in Borne, Enschede, Goor, Hengelo en Haaksbergen. Eigenaar Jeroen Nuyts is een zeer actieve golfer en pendelt tussen vriendenclub WoGo (Woensdag Golf) en HeerenCup.

Fabri

Fabri NL levert (werk)kleding en voorziet deze zelf van een borduring of bedrukking. Daarnaast is Fabri NL gespecialiseerd in bewerkte relatiegeschenken, sign en sportprijzen. Ook zijn wij leverancier voor carnavalsonderscheidingen en pins. Kortom Fabri NL maakt u zichtbaar. Snel en Persoonlijk!

Golf Fysio Therapeut

Golffysiotherapeut Matthieu  Jansen is TPI gecertificeerd. Sinds enkele jaren begeleid hij de jeugd en competitieselectie Dames en Heren en is hij natuurlijk de drijvende kracht achter GolfPlus. Hoe je met beter bewegen soepeler kunt swingen en blessures kunt voorkomen.

T 06-12929293 golffysiotherapeut@gmail.com

Hofsteenge & Wesselink Netwerk Notarissen
Netwerk Notarissen vormt als grootste samenwerkingsverband van 160 notariskantoren in Nederland een kennisorganisatie van 600 gespecialiseerde notariële juristen.
Enschede, Hengelosestraat 42 7514 AH Enschede
T (053) 431 49 77    enschede@henw.nl

Hengelo, Wolter ten Catestraat 56, 7551 HZ Hengelo
(074) 204 2000    hengelo@henw.nl

Holl & Gort
Holl & Gort is al sinds 1924 een ambitieus en toonaangevend accountant- en belastingadvieskantoor voor MKB+-bedrijven in Oost-Nederland. Een team van ervaren en deskundige accountants, fiscaal juristen en belastingadviseurs combineren hun kennis en ervaring om (mee) te bouwen aan gezonde, goed functionerende en winstgevende bedrijven.

https://www.hollengort.nl/over-ons/

 

Hypotheek Visie
Eigenaar Harmen Kuipers heeft is onafhankelijk hypotheek adviseur met vestigingen in Enschede (sinds 1992) en Hengelo. Zoon Kwint is een zeer talentvolle golfer en speelt in 2017 voor het eerst competitie in Heren 1.

Huuskes
Vers leverancier voor de institutionele markt. Henk, Rob en Wilbert Huuskes zijn zeer actief lid en leveren op meerdere fronten een sponsorbijdrage.

Koop met Service
Onderdeel van Ter Heegde Handelsmaatschappij en eigendom van Mark Koens en Trudy Koens–Paping.  Mark en Trudy zijn daarnaast ook vaste sponsoren van de Golfweek.

Max Klantfocus
‘Max Klantfocus’ adviseert bij – en ontwikkelt uw optimale Customer Journeyproces van uw organisatie. Hij is Klantbeleving specialist en helpt vanuit die kennis uw organisatie te excelleren in al uw Klantcontacten zowel op operationeel als strategisch niveau. Max Pas is een fervent Heerencupper en ook zijn echtgenote Jacqueline speelt regelmatig.

Max Pas –  Organisatie Advies & Interim Management
Max Pas Organisatie Advies adviseert organisaties in alle branches bij vraagstukken die gaan over:

 • Missie Visie Strategie optimaliseren
 • Optimaliseren van Organisatiestructuur en Organisatiegedrag
 • Organisatie- en Teamontwikkeling
 • Leiderschap ontwikkeling
 • Human Resources- en Performance Management

Max Pas Interim Management vult op Interim-basis de volgende functies in:

 • Verander manager
 • Executive- en Operations Manager

Uitgangspunten bij de aanpak van Max:

 • Appreciative Inquiry (de waarderende methode, verder bouwen op wat goed is)
 • Diversiteit kan niet zonder gelijkwaardigheid
 • Inclusie in de mix met the best fit for the job
 • Hiërarchie is de grootste rem op succes.

Ricoh Document Center Enschede
Eigenaar Martin Huuskes en zoon Tim behoeven eigenlijk geen nadere toelichting. Martin is voorzitter van de Heerencup en zoon Tim is één van de beste spelers van de club.

Drukkerij Roelofs
Eigendom van Martin Wermer. Martin is vaste gast bij de HeerenCup en speelt de meeste Q kaarten van ‘t Sybrook.

De Siers Groep
De Siers Groep werkt al sinds 1964 als een familie aan de meest uiteenlopende, uitdagende en complexe infraprojecten in Nederland en Duitsland. Door jarenlange ervaring zijn wij specialist in onze disciplines water, gas, elektra, telecom, stadsverwarming, infraconsult, installatietechniek en bliksembeveiliging. Van consultancy, engineering, uitvoering tot onderhoud en beheer werken wij als een hechte groep altijd zo veilig mogelijk samen aan een nieuwe duurzame toekomst. Al bijna 60 jaar is Siers een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infra. Ooit uit ondernemerschap en trots gestart op een zolderkamer met een saldo van 1.000 gulden en 3 medewerkers en uitgegroeid anno 2023 tot een bedrijf met een jaarlijkse omzet van 200 miljoen euro en ruim 700 eigen medewerkers en 1400 inhuurmedewerkers.

Autobedrijf Snijders
Volvo specialist in Oldenzaal. Mede eigenaar Cor Snijders is verantwoordelijk voor de verkoop. Cor is actief in competitieverband bij ’t Sybrook. gaat zijn best doen om wat vaker bij de Heerencup aan te sluiten. Weet als lid van de Raad van Elf van de Kadolstermennekes hoe je een feestje moet vieren.

Textieldrukdeal
Specialist in het bedrukken en borduren van bedrijfskleding. Hét adres voor werk-, sport- & promotioneel textiel! Scherpste prijzen & Hoge kwaliteit! Snelle levering van (on)bedrukte textiel en een breed assortiment!

Thoma Post Makelaars
Thoma Post Makelaars heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam. Directeur/eigenaar Albert Post speelt vaak op woensdag met zijn vaste vriendenclub WoGo (Woensdag Golf)