Ladies Cup

WorkingClass

Doelstelling is het beoefenen van deze mooie sport, waarbij gezelligheid en ontspanning voorop staan. voor dames ouder dan 20 jaar, die naast hun bezigheden wat later in de middag willen spelen en lid zijn van het sybrook met de intentie om een EGA Handicap te behalen.

Er kunnen 9 holes gespeeld worden met 1x per maand een Q-wedstrijd  spelvorm is 3 bal stableford vanaf de rode tee. En er kunnen 18 holes qualifing stokeplay gespeeld worden vanaf de rode tee. Inschrijving verloopt via proware. 

Er is altijd gelegenheid voor een gezellig etentje op eigen kosten na afloop. De kosten voor deelname aan de Ladies Cup bedraagt 12,50 per jaar.

Vóór aanvang van de Ladies Cup competitie aub 12,50  euro overmaken tnv M. Zeilstra  te Enschede NL44ABNA0499088921  o.v.v. je eigen naam en Ladies Cup 2017 (contant betalen is niet mogelijk). De dames die 9 holes willen spelen starten rond 1700 uur en de dames die voor de uitdagende 18 holes gaan starten vanaf 15.45

Het seizoen beging in april en eindig eind september met een prijsuitreiking en een etentje. Om mee te dingen naar de Ladies Cup wisseltrofee dient een lid minimaal 8 keer te worden meegespeeld. Ook wordt er ergens aan het einde van het seizoen een uitje geregeld.

Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0