Golf Plus

Zo lang mogelijk succesvol, plezierig en blessurevrij blijven golfen. Dat wilt u toch ook?

Het uitgangspunt van GolfPlus is om aan alle 50+ leden van GCC Sybrook de gelegenheid te bieden om zowel op fysiek, als golftechnisch gebied trainingen te volgen in groepsverband.

Fysieke training

Golf- fysiotherapeut Matthieu Jansen geeft bij voldoende animo, twee maal per week een uur fysieke training waarin lenigheid, kracht en coördinatie centraal staan. Dit alles gericht op het golfspel. Door fysiek beter te bewegen, is de kans op blessures kleiner en zou uw golfspel kunnen verbeteren. Dus langer met meer plezier blijven golfen is de insteek. Alle oefeningen zijn dan ook gerelateerd aan golf, maar kunnen ook uw dagelijks functioneren verbeteren.

Kosten en betaling

GolfPlus fysiek kosten €. 34,– per maand per persoon (bij 4 trainingen in een maand ), dan wel €. 42,50 per maand persoon (bij 5 trainingen in een maand).
U ontvangt een factuur van de penningmeester van de vereniging.

Aanmelden

U kunt maandelijks inschrijven via email op het adres van de verenigings- coördinator Ferdie Glandrup: golfplus@kpnmail.nl . Vermeld uw voorkeursdag.
Let op de maandelijkse email aankondigingen.

Groepstraining

Het GolfPlus programma heeft onder meer als doel onze 50+leden ervan bewust te maken wat ze zelf kunnen doen om zolang mogelijk gezond en fit te blijven golfen. Veel 50+leden denken: ik golf al drie per week, wat moet ik dan nog meer doen want het gaat toch prima? De uitdagen is onze 50+leden te overtuigen van het voordeel dat het oplevert als je ook op latere leeftijd in jezelf blijft investeren.

Als je alleen je rondjes speelt en verder niets doet om je lichaam in goede conditie te houden dan neemt je balans geleidelijk af en wordt het steeds moeilijker om de golfswing te kunnen blijven maken. Je moet steeds meer moeite doen om op je spelniveau te blijven. Dat verouderingsproces en de fysieke problemen die daarmee gepaard gaan, kun je wel degelijk beïnvloeden door het gericht de juiste oefeningen te doen.

De Golfschool van Het Rijk van Sybrook biedt de mogelijkheid om met een Kwartaalkaart 3 maanden mee te doen aan zes wekelijkse golftrainingen. Tijdens iedere kwartaaltraining behandelt de professional een onderdeel van het golfspel. Middels instructie en bijpassende drills wordt uw techniek op alle onderdelen bijgeschaafd. Door wedstrijdechte opdrachten en onderlinge wedstrijdjes leert u presteren onder druk.

De trainingen worden iedere week op diverse momenten gegeven, zodat er voor iedereen passende mogelijkheden zijn. De lessen duren 50 minuten en bieden ruimte aan maximaal 8 deelnemers. Hoe meer deelnemers er zijn, hoe meer lessen er gepland worden.

Kosten

Deelname aan de kwartaaltraining kost €. 140,– per kwartaal.

Online inschrijven

Voor de kwartaaltrainingen kunt u zich inschrijven via de Online lesagenda. Dit werkt snel en eenvoudig.

  • zoek de professional van uw keuze en klik erop;
  • meld u aan met uw eigen mailadres en wachtwoord;
  • zoek in de lesagenda naar de blauwe vakken met Kwartaaltraining en klik erop;
  • klik op “Boek groepsafspraak” en bevestig de boeking met OK;
  • u ontvangt per mail een bevestiging van uw inschrijving.

Een kwartaalkaart gaat in op de dag dat u deze aanschaft en is geldig tot drie maanden na deze datum. Trainingen boekt u zelf via de Online Lesagenda. U hoeft niet voor 1 golfprofessional te kiezen.
een ieder mag altijd twee trainingen gepland hebben staan.