Maandbeker

Maandbeker I + II
De Maandbeker 2 is een stablefordwedstrijd met een vrije tee keuze passende bij uw spel, uw tee keuze geeft u aan bij inschrijving. Inschrijving voor Maandbeker II staat open voor iedereen met een handicap vanaf 10.0 tot 54.
Maandbeker I is een strokeplaywedstrijd gespeeld van de backtees. Inschrijving staat open tot een handicap van 18.4. Leden met een handicap tussen de 10 en 18.4 kunnen dit seizoen dus kiezen tussen de Maandbeker I (strokeplay & back tees) en Maandbeker II (stableford & standaard tees).

Iedere deelnemer kan punten verdienen bij deelname aan de verschillende maandbekers. Deze punten, berekend op basis van de netto score (MB1) of Stableford (MB2), worden na iedere wedstrijd bij elkaar opgeteld. Het nieuwe ‘tussenklassement’ op basis van de beste drie scores wordt na afloop van iedere maandbeker op de website gepubliceerd. De maandbeker wedstrijden tellen ook mee voor de Road to Overijsselse.

Finale Maandbeker

De beste veertig spelers van het klassement worden aan het einde van het seizoen uitgenodigd voor de “Maandbeker 1 + 2 Finale”. Tijdens de finale van de Maandbeker wordt gestreden om misschien wel de meest eervolle prijs die onze vereniging rijk is: ‘de best presterende golfer van het jaar’

De verdiende punten tijdens de beste drie Maandbekers, worden meegenomen naar de finalewedstrijd. De finale uitslag wordt bij de beste drie scores opgeteld. De ‘Maandbeker 1 + 2 Finale’ zal worden afgesloten met een feestelijk diner.
Voor de diverse data verwijzen wij u naar de wedstrijdkalender.

Sybrook 11b