Sponsoren

ASS B.V. Asbestsanering
Asbestsanering en Sloopwerken. Benno Christenhusz is eigenaar en samen met echtgenote Brigitte zeer regelmatig op ’t Sybrook te vinden.

 

Baan Twente
Baan Twente is het mobiliteitscentrum voor personenwagens, bedrijfswagens en trucks. Wij bieden een compleet scala aan mobiliteitsoplossingen. Van verkoop, leasing, carsharing, schadeherstel, onderhoud en reconditionering tot transport.
Hoe deze het beste aansluiten op jouw wensen bepaal je helemaal zelf: YOUR WAY

 

Jan Willem Beckmann Belastingadviseur
Zelfstandig opererend belastingadviseur. Jan Willem is een echte Heerencupper.

 

Beijer Transport & Logistics
Expeditiebedrijf gevestigd in Oldenzaal. Eigenaar Jan Bergman is samen met zijn vrouw Elly actief lid. Jan bij de Heerencup en Elly bij de Damesdag. Beiden spelen ook competitie.

 

Broekhuis Autobedrijven
Peugeot in Hengelo en Almelo (Rudolf van Urk)  en BMW in Enschede en Almelo (Tim Segerink). Rudolf van Urk is een zeer actieve golfer en levert namens Broekhuis ook altijd een sponsorbijdrage voor de Golfweek.

 

Contict
Vanuit een slimme ICT- strategie biedt Contict de perfecte mix van connectivity, voice, cloud en security diensten, die volledig zijn afgestemd op de wensen van jou en je medewerkers. Zo creëren we samen jouw ideale werkdag.

 

Euverman & Nuyts
Makelaarskantoor met vestigingen in Enschede Hengelo en Haaksbergen. Eigenaar Jeroen Nuyts is een zeer actief golfer en pendelt tussen vriendenclub WoGo (Woensdag Golf) en HeerenCup.

 

Golf Fysio Therapeut

Golffysiotherapeut Matthieu  Jansen is TPI gecertificeerd. Sinds enkele jaren begeleid hij de jeugd en competitieselectie Dames en Heren en is hij natuurlijk de drijvende kracht achter GolfPlus. Hoe je met beter bewegen soepeler kunt swingen en blessures kunt voorkomen.

T 06-12929293    info@golf-fysiotherapeut.nl

 

Hofsteenge & Wesselink Netwerk Notarissen
Netwerk Notarissen vormt als grootste samenwerkingsverband van 160 notariskantoren in Nederland een kennisorganisatie van 600 gespecialiseerde notariële juristen.
Enschede, Hengelosestraat 42 7514 AH Enschede
T (053) 431 49 77    enschede@henw.nl

Hengelo, Wolter ten Catestraat 56, 7551 HZ Hengelo
(074) 204 2000    hengelo@henw.nl 

 

Holl en Gort

Holl & Gort is al sinds 1924 een ambitieus en toonaangevend accountant- en belastingadvieskantoor voor MKB+-bedrijven in Oost-Nederland. Een team van ervaren en deskundige accountants, fiscaal juristen en belastingadviseurs combineren hun kennis en ervaring om (mee) te bouwen aan gezonde, goed functionerende en winstgevende bedrijven.

 

Hypotheek Visie
Eigenaar Harmen Kuipers heeft is onafhankelijk hypotheek adviseur met vestigingen in Enschede (sinds 1992) en Hengelo. Zoon Kwint is een zeer talentvolle golfer en speelt in 2017 voor het eerst competitie in Heren 1.

 

De Siers groep

De Siers Groep werkt al sinds 1964 als een familie aan de meest uiteenlopende, uitdagende en complexe infraprojecten in Nederland en Duitsland. Door jarenlange ervaring zijn wij specialist in onze disciplines water, gas, elektra, telecom, stadsverwarming, infraconsult, installatietechniek en bliksembeveiliging. Van consultancy, engineering, uitvoering tot onderhoud en beheer werken wij als een hechte groep altijd zo veilig mogelijk samen aan een nieuwe duurzame toekomst. Al bijna 60 jaar is Siers een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infra. Ooit uit ondernemerschap en trots gestart op een zolderkamer met een saldo van 1.000 gulden en 3 medewerkers en uitgegroeid anno 2023 tot een bedrijf met een jaarlijkse omzet van 200 miljoen euro en ruim 700 eigen medewerkers en 1400 inhuurmedewerkers.

 

Jotem
Jotem Waterbehandeling in Hengelo levert naast bedrijfsmatige oplossingen ook waterontharders voor de particuliere markt. Mede eigenaar Harry Wermer is een actief Heerencupper en wedstrijdspeler.

 

Huuskes
Vers leverancier voor de institutionele markt. Henk, Rob en Wilbert Huuskes zijn zeer actief lid en leveren op meerdere fronten een sponsorbijdrage.

 

Ten Kate Huizinga
Accountants & Belastingadviseurs met hoofdvestiging in Enschede. Partners Henry Janssen en Gert-Jan Oude Voshaar zijn actief lid van onze club.

 

Koop met Service
Onderdeel van Ter Heegde Handelsmaatschappij en eigendom van Mark Koens en Trudy Koens–Paping.  Mark en Trudy zijn daarnaast ook vaste sponsoren van de Golfweek.

 

Max Pas –  Organisatie- en Managementspecialist

Max Pas Organisatie Advies adviseert organisaties in alle branches bij vraagstukken die gaan over:

 • Missie Visie Strategie optimaliseren
 • Optimaliseren van Organisatiestructuur en Organisatiegedrag
 • Organisatie- en Teamontwikkeling
 • Leiderschap ontwikkeling
 • Human Resources- en Performance

Max Pas Interim Management vult op Interimbasis de volgende functies in:

 • Verander manager
 • Executive- en Operations manager

Uitgangspunten bij de aanpak van Max:

 • Appreciative Inquiry (de Waarderende methode, verder bouwen op wat goed is)
 • Diversiteit kan niet zonder gelijkwaardigheid
 • Inclusie in de mix met the best fit for the job
 • Hiërarchie is de grootste rem op succes

 

Mazars
Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en consultancy. Vanuit kennis op deze vakgebieden werken wij voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, mkb-ondernemers en vermogende particulieren. Kwaliteit binnen ethische en wettelijke kaders is wat u van ons bij de levering van onze diensten mag verwachten. Vertrouwen in ons oordeel is de reden dat wij bestaan. En dat vertrouwen willen wij voortdurend (blijven) verdienen.

 

Ricoh Document Center Enschede
Eigenaar Martin Huuskes en zoon Tim behoeven eigenlijk geen nadere toelichting. Martin is voorzitter van de Heerencup en zoon Tim is één van de beste spelers van de club.

 

Drukkerij Roelofs
Eigendom van Martin Wermer en sinds kort ook van Jeroen Puntman. Martin is vaste gast bij de HeerenCup en speelt de meeste Q kaarten van ‘t Sybrook. Ook Jeroen speelt vaak maar woont dan op pitch afstand van de baan.

 

Autobedrijf Snijders
Volvo specialist in Oldenzaal. Mede eigenaar Cor Snijders is verantwoordelijk voor de verkoop. Cor is actief in competitieverband bij ’t Sybrook. gaat zijn best doen om wat vaker bij de Heerencup aan te sluiten. 

 

Textieldrukdeal
TextielDrukDeal is een leverancier van zowel bedrukt als onbedrukt textiel en overig promotiemateriaal. T-shirts bedrukken, poloshirts bedrukken of bijvoorbeeld een paraplu? Het kan allemaal eenvoudig geregeld worden. Wij hanteren de scherpste prijzen. Dankzij onze eigen zeefdrukkerij kunnen wij u hoge kwaliteit en een snelle levering garanderen. Wij leveren alle merken van gerenommeerde textielmerken uit voorraad. In onze ontwerp en DTP studio kunnen wij uw bestanden opmaken, bewerken of zelfs helemaal ontwerpen.

 

Thoma Post Makelaars
Thoma Post Makelaars heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam. Directeur/eigenaar Albert Post speelt vaak op woensdag met zijn vaste vriendenclub WoGo (Woensdag Golf)

 

The Wash Carwash
Eigenaar Jeroen Winterink runt een aantal autowasstraten in Enschede en Hengelo. Actieve golfer en tevens bestuurslid bij Twentsche Golfclub. Kan de gezelligheid van ’t Sybrook niet missen.

 

Wybenga Confectiemachines
Wybenga Machines is het moederbedrijf van de Wybenga Groep en is gevestigd in Enschede. Dit bedrijf richt zich hoofdzakelijk op de ontwikkeling, productie en verkoop van de Conflex-gordijnmachines voor de gordijnconfectie en de verkoop van industriële naaimachines, strijk- en snijapparatuur aan confectieateliers, veranderateliers, scholen, sociale werkplaatsen en meubelstoffeerders. Wybenga Machines is zowel nationaal als internationaal actief.