Sponsoren

Amelink Advocaten
Eigenaar Roelof Amelink is eigenaar van het kantoor in Hilversum. Is een aantal jaren geleden teruggekeerd naar zijn roots in Twente en werkt nu ook vanuit Lonneker. Speelt competitie en probeert zo veel mogelijk aan de Heerencup mee te doen.

ASS
Asbestsanering en Sloopwerken. Benno Christenhusz is eigenaar en samen met echtgenote Brigitte zeer regelmatig op ’t Sybrook te vinden.

Autoschade Albert Kip
All round autoschadebedrijf in Oldenzaal,  ook gespecialiseerd in meubelspuitwerk. Albert en Ans Kip zijn lid en spelen zeer regelmatig een rondje.

Baan Twente
Baan Twente is de officiële Mercedes-Benz dealer voor personen-, bestel- en vrachtwagens die door actief relatiebeheer, premium producten en goed opgeleide medewerkers de verwachtingen van haar relaties omtrent mobiliteit duurzaam overtreft.
U kunt ons vinden in Hengelo, Rijssen en Oldenzaal. www.baantwente.nl / www.baantrucks.nl

Jan Willem Beckmann Belastingadviseur
Zelfstandig opererend belastingadviseur. Jan Willem is een echte Heerencupper.

Beijer Transport & Logistics
Expeditiebedrijf gevestigd in Oldenzaal. Eigenaar Jan Bergman is samen met zijn vrouw Elly actief lid. Jan bij de Heerencup en Elly bij de Damesdag. Beiden spelen ook competitie.

Broekhuis Autobedrijven
Peugeot in Hengelo en Almelo (Rudolf van Urk)  en BMW in Enschede en Almelo (Tim Segerink). Rudolf van Urk is een zeer avtieve golfer en levert namens Broekhuis ook altijd een sponsorbijdrage voor de Golfweek

De Broeierd
Hotel Restaurant gelegen tussen Enschede en Hengelo tegenover de Universiteit.

Contict
Telecommunicatiebedrijf voor de zakelijke markt. Eigenaar Gerard Heskamp is samen met zijn echtgenote Pauline actief lid.

Euverman & Nuyts
Makelaarskantoor met vestigingen in Enschede Hengelo en Haaksbergen. Eigenaar Jeroen Nuyts is een zeer actief golfer en pendelt tussen vriendenclub WoGo (Woensdag Golf) en HeerenCup

Glas Linq

Een onafhankelijke producent en groothandel van glas voor de bouw met vestigingen in Meppel en Deventer. Eigenaar Rob Hinne en zijn vrouw José spelen regelmatig mee in wedstrijden.

Golf Fysio Therapeut

Golffysiotherapeut Matthieu  Jansen is TPI gecertificeerd. Sinds enkele jaren begeleid hij de jeugd en competitieselectie Dames en Heren en is hij natuurlijk de drijvende kracht achter GolfPlus. Hoe je met beter bewegen soepeler kunt swingen en blessures kunt voorkomen.

Hofsteenge & Wesselink Netwerk Notarissen
Netwerk Notarissen vormt als grootste samenwerkingsverband van 160 notariskantoren in Nederland een kennisorganisatie van 600 gespecialiseerde notariële juristen.
Enschede, Hengelosestraat 42 7514 AH Enschede
T (053) 431 49 77    enschede@henw.nl

Hengelo, Wolter ten Catestraat 56, 7551 HZ Hengelo
(074) 204 2000    hengelo@henw.nl 

Hypotheek Visie
Eigenaar Harmen Kuipers heeft is onafhankelijk hypotheek adviseur met vestigingen in Enschede (sinds 1992) en Hengelo. Zoon Kwint is een zeer talentvolle golfer en speelt in 2017 voor het eerst competitie in Heren 1.

Jotem
Jotem Waterbehandeling in Hengelo levert naast bedrijfsmatige oplossingen ook waterontharders voor de particuliere markt. Mede eigenaar Harry Wermer is een actief Heerencupper en wedstrijdspeler.

Huuskes
Vers leverancier voor de institutionele markt. Henk, Rob en Wilbert Huuskes zijn zeer actief lid en leveren op meerdere fronten een sponsorbijdrage.

Ten Kate Huizinga
Accountants & Belastingadviseurs met hoofdvestiging in Enschede. Partners Henry Janssen en Gert-Jan Oude Voshaar zijn actief lid van onze club.

Kolenaar Autobedrijven
Mazda dealerschap met vestigingen in Enschede en Hengelo. Hans Kolenaar is actief lid van onze club en oud eigenaar. Het bedrijf wordt thans gerund door zijn zoon Han Kolenaar. Hans is actief piloot en stelt al jaren een rondvlucht boven de golfbaan als prijs ter beschikking voor de Golfweek.

Koop met Service
Onderdeel van Ter Heegde Handelsmaatschappij en eigendom van Mark Koens en Trudy Koens–Paping.  Mark en Trudy zijn daarnaast ook vaste sponsoren van de Golfweek.

Max Klantfocus
‘Max Klantfocus’ adviseert bij – en ontwikkelt uw optimale Customer Journeyproces van uw organisatie. Hij is Klantbeleving specialist en helpt vanuit die kennis uw organisatie te excelleren in al uw Klantcontacten zowel op operationeel als strategisch niveau. Max Pas is een fervent Heerencupper en ook zijn echtgenote Jacqueline speelt regelmatig.

Max Pas –  Organisatie- en Managementspecialist
“Max weet in no-time waar het wringt in de organisatie en waar de kansen liggen” Ervaren professional in organisatie- en managementontwikkeling. Is scherp in zijn analyse, integer, resultaat- en mensgericht en prettig confronterend in zijn aanpak. Motiveert  teams naar nog leuker en effectiever samenwerken. Max zorgt dat leiderschap maximaal rendeert en de organisatiedoelen behaald worden. Helpt in jouw bedrijf recht zetten waar het krom is en gelooft in “willen is kunnen”. Neemt de organisatie aan de hand en begeleidt naar langdurig succesvol ondernemen, gaat voor de lange termijn, gelooft in de combinatie van talenten, specialismen en drijfveren.”

Rabobank

Rabobank Enschede – Haaksbergen draagt de vereniging een warm hart toe. Louw Koorn is actief Heerencupper; Directeur Bedrijven Joep Kockmann is natuurlijk een bekend gezicht in de vereniging.

Ricoh Document Center Enschede
Eigenaar Martin Huuskes en zoon Tim behoeven eigenlijk geen nadere toelichting. Martin is voorzitter van de Heerencup en zoon Tim is één van de beste spelers van de club.

RJ Safety & Security
Grootste beveiligingsbedrijf van Oost Nederland. Maakt onderdeel uit van de Mirari Group. Eigenaar Johan Kuiper is een zeer actief Heerencupper.

Drukkerij Roelofs
Eigendom van Martin Wermer en sinds kort ook van Jeroen Puntman. Martin is vaste gast bij de HeerenCup en speelt de meeste Q kaarten van ‘t Sybrook. Ook Jeroen speelt vaak maar woont dan op pitch afstand van de baan.

Autobedrijf Snijders
Volvo specialist in Oldenzaal. Mede eigenaar Cor Snijders is verantwoordelijk voor de verkoop. Cor is actief in competitieverband bij ’t Sybrook. gaat zijn best doen om wat vaker bij de Heerencup aan te sluiten. Weet als lid van de Raad van Elf van de Kadolstermennekes hoe je een feestje moet vieren.

Textieldrukdeal
Specialist in het bedrukken van bedrijfskleding.

Thoma Post Makelaars
Thoma Post Makelaars heeft diverse kantoren in Twente, de Stedendriehoek, Midden-Nederland en Amsterdam. Directeur/eigenaar Albert Post speelt vaak op woensdag met zijn vaste vriendenclub WoGo (Woensdag Golf)

Via Scholten
Bureau voor coaching, loopbaanbegeleiding en reintegratie in Hoorn en Hengelo. Paulien Scholten en haar partner Paul Braas zijn regelmatig in Twente.

In het Veld Schoonmaak
Gespecialiseerd in het leveren van maatwerk in schoonmaak, bedrijfscatering, housekeeping en andere facilitaire diensten en producten. Eigenaar Robin in het Veld is zeer fanatiek op de golfbaan. Hij behoort tot het selecte gezelschap van longhitters en kan de competitie met de laagste handicappers van de club in ieder geval met de drives gemakkelijk aan.

The Wash Carwash
Eigenaar Jeroen Winterink runt een aantal autowasstraten in Enschede en Hengelo. Actieve golfer en tevens bestuurslid bij Twentsche Golfclub. Kan de gezelligheid van ’t Sybrook niet missen.

De Wilmersberg
Landgoed De Wilmersberg in De Lutte is het mooist gelegen hotel in Twente. Eigendom van de familie Fransen en van oudsher zeer betrokken bij ‘t Sybrook. Ferdinand was één van de founders en Barbara speelt samen met haar echtgenoot Jan Geurts regelmatig. Hebben sinds de overname van Hotel ’t Kruisselt ook een eigen 9 holes par 3 baan.

Wybenga Confectiemachines
 
Al 70 jaar actief in confectiemachines. Barth en Minerva Wijbenga zijn zeer actief lid.  Zijn  vaste gasten van respectievelijk Seniorenconvent en Damesdag. Daarnaast spelen ze met een vaste vriendengroep nagenoeg elke zaterdag

Zone 2 Design
Design en ontwerpstudio uit Enschede. Zone2Design is verantwoordelijk voor het ontwerp van deze website enb laze digitale uitingen. Eric en Inge Rozema zijn zeer actief lid op ’t Sybrook.