Mulligans

The Mulligans is opgericht in 2019 en staat bekend als een zeer gezellige groep golfers. Vanaf 2022 de nieuwe subclub binnen de vereniging van GCC ’t Sybrook. Leden van The Mulligans zijn mannen met een leeftijd tussen de 25-45 jaar en zijn vooral op zoek naar gezelligheid en sportiviteit. Wij komen eenmaal per week samen op de donderdagavond voor een 9-holes wedstrijd waarbij gestreden wordt voor het klassement en ongewild natuurlijk om de bekende “rode lantaarn”.

Naast de strijd die wordt geleverd vinden we het vooral gezellig om met elkaar na te zitten en de nodige “bolletjes” met bijbehorend “bruin fruit” te nuttigen. Dat is het moment van de sterke verhalen met veel gelach en gezellige luidruchtigheid.

 

Kom bij The Mulligans

Als jij een golfer bent tussen de 21 en 45 jaar, je de donderdagavond tussen april en september regelmatig tijd hebt om te golfen en je mag graag nazitten voor de gezelligheid en de borrel, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij hebben geen handicap vereisten. Wel zijn er 2 competities. De mensen met een handicap van boven de 24 spelen mee met iedereen, maar de scores worden in het tweede klassement bijgehouden.

Het lidmaatschapsgeld om mee te doen met The Mulligans bedraagt €75 per seizoen. Voor dit geld worden de prijzen verzorgd en wordt een openings- en closingfeest verzorgd.

Meerdere keren per jaar gaan wij samen op stap, dit kan een golf dag in Duitsland zijn maar ook het reisje aan het eind van het seizoen.

Lijkt je het leuk om mee te golfen en te strijden voor de “green jacket” neem dan contact op met:

Maarten Hemelt

0651707464 / maarten@steam-events.nl

Of schrijf je in via de proware!

 

Namens het bestuur van The Mulligans.