Professionals

Marcella van der Bom (1982) is sinds 1 april 2015 werkzaam bij de Golfschool. Woont samen in Deventer met vriend Ivo en dochter Maud en is in blijde verwachting van een tweede kindje in maart 2017.

Op de middelbare school in Oss is Marcella als fanatiek hockeyster door haar leraar lichamelijke opvoeding in aanraking gekomen met golf. Vanaf dat moment was ze verslingerd aan het spelletje en in haar jeugd is ze lid geweest bij Burggolf Wychen. Na haar actieve hockey-carriere heeft ze op haar 23e definitief voor golf gekozen. Als amateur heeft ze competitie gespeeld voor De Graafschap in Lochem en is daarmee in 2006 gepromoveerd naar de hoofdklasse.

Marcella heeft de Academie voor Lichamelijke Opvoeding afgerond, is PGA – B Professional en ze heeft in 2007 stage gelopen op Golfclub Haverleij. Vervolgens heeft ze van 2008 tot 2015  gewerkt op de Nieuwegeinse Golfclub in Houten. Inmiddels is ze ook TPI level 1 gecertificeerd. Ze heeft veel ervaring met het les geven aan jeugd, startende golfers, senioren en dames.
Marcella wil zo veel mogelijk mensen laten ervaren hoe leuk en aantrekkelijk golf kan zijn en hoopt op haar acht-en-tachtigste nog wekelijks een plezierig rondje kunnen golfen met fijne golfvrienden

Haar levensmotto : Wie goed doet, goed ontmoet.