Club info

Golf- & Countryclub ’t Sybrook is opgericht in 1992 en maakt gebruik van Golfbaan ’t Sybrook welke sinds 2006 eigendom is van Het Rijk van Sybrook. De vereniging is aangesloten bij de NGF en in bezit van de A-status. Op dit moment heeft de vereniging ruim 900 leden.

Als lid van de vereniging kunt u vrijwel onbeperkt vrij spelen op de golfbaan. Starttijden kunt u telefonisch, via de app van GCC ’t Sybrook of via internet bij Het Rijk van Sybrook reserveren.
Zowel de beginnende, als de gevorderde en de prestatieve spelers zullen zich snel thuis voelen bij Golf- & Countryclub ’t Sybrook.

De vereniging kan rekenen op de inzet van een groot aantal vrijwilligers in diverse commissies die het clubleven in al zijn facetten gestalte geven. Er worden een groot aantal wedstrijden georganiseerd voor alle categorieën golfers. Daarnaast is het voor leden mogelijk om aansluiting te zoeken bij de diverse groepen. Dinsdagochtend is vanaf 10.00 uur de Damesdag. De werkende vrouwen (Ladies Cup) spelen op dinsdag om 17.00 uur. Voor de heren is de woensdag gereserveerd. De senioren (Senioren Convent) spelen vanaf 9.00 uur in de ochtend en de werkende mannen (HeerenCup) vanaf 15.30 uur.

Ook is Golf- & Countryclub ‘t Sybrook met een groot aantal teams vertegenwoordigd in de NGF Golf Competitie verdeeld over dames, heren, dames senioren, heren senioren en jeugd. De Jeugd krijgt veel aandacht, en de vereniging is in 2011 door de NGF gecertificeerd met het Committed to Jeugd”-programma.

Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom. Informatie over het lidmaatschap is in de shop verkrijgbaar of bij secretaris Nicol Kraaijenzank (via mail secretaris@gccsybrook.nl). Hebt u vragen? De leden van het bestuur en de diverse commissies zijn graag bereid deze te beantwoorden.

Het Rijk van Sybrook is eigenaar van  de golfbaan en als zodanig commercieel verantwoordelijk voor de exploitatie en alle bijkomende activiteiten zoals horeca, golfshop en lessen. Golf- & Countryclub ’t Sybrook heeft voor haar leden in 2019 een 5 jaars overeenkomst met Het Rijk van Sybrook afgesloten waarin zaken zoals de kosten van het speelrecht, vaste speeltijden, gebruik van clubhuis en les- en oefenfaciliteiten, zijn geregeld. Overleg tussen bestuur van de vereniging en directie van Het Rijk van Sybrook is periodiek en zeer constructief met begrip voor elkaars belangen. De voorzitter heeft maandelijks een overleg met de directeur van Het Rijk van Sybrook over allerhande operationele aangelegenheden. Per kwartaal is er een overleg tussen directie van Het Rijk Golfbanen en een afvaardiging van het bestuur waar beleidsmatige aspecten op de agenda staan.

Sybrook 4a