Matchplay during the Season

In 2021 zullen we geen MDS organiseren.
Door corona is er onduidelijkheid over 4 ballen en voor de single matchplay is er nu het derde jaar met de Laddercompetitie Matchplay een goed alternatief!

Klik hier voor het wedstrijdreglement. En klik HIER voor het wedstrijdschema ENKEL en HIER voor wedstrijdschema DUBBEL.

De Matchplay during the Season is de langstlopende wedstrijd van het seizoen. Een traditioneel toernooi schema hangt in het clubhuis, maar staat ook op de website, en deelnemers nemen onderling contact op om de wedstrijden met elkaar af te stemmen. De wedstrijd kent een ‘single’ en ‘doubles’ variant en is een Matchplay wedstrijd met hcp verrekening.

Het staat open voor alle sybrookers met een handicap van 36 of lager. Het is een toernooi met handicapverrekening, dus iedereen heeft in principe evenveel kans. The bottleneck is altijd wie heeft de beste tactiek, wie kan zijn zenuwen goed onder controle houden, wie speelt het meest stabiel en een beetje geluk is meestal ook wel van belang.

Dus vindt u het leuk om een wedstrijdje te spelen tegen iemand die u anders niet zo vaak (of nooit) tegenkomt of wilt u dit jaar revanche nemen op die verloren partij van het afgelopen jaar of bent u nieuw en wilt u zich wel eens meten met andere clubleden, we hopen we dat u zich dit jaar massaal opgeeft voor dit toernooi.

Wat informatie:

De speelperiode is van begin mei tot eind oktober.

De inschrijving start 15 maart en eindigt uiterlijk op 15 april. U dient zowel uw naam, hpc op moment inschrijving, als uw telefoonnummer kenbaar te maken.

Men kan zich zowel voor het single- als dubbeltoernooi opgeven. Een handicap van 36 of lager is vereist. Het toernooischema wordt uiterlijk 25 april op de website van onze club geplaatst (onder het kopje wedstrijden) en wordt ook opgehangen in de hal van het clubhuis.

Alle informatie over het reglement vindt u ook op de website en in de hal van het clubhuis.

U dient zelf een afspraak te maken met uw tegenstander(s). De wedstrijd dient gespeeld te zijn vóór de einddatum van de speelronde waarop de partij gespeeld dient te zijn. Zeker wanneer het de dubbel betreft is het raadzaam om zo snel mogelijk een datum te prikken. Indien het niet lukt om binnen de gestelde speelperiode een afspraak te maken dienen de deelnemers hierover zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de wedstrijdleiding.

De uitslag van de wedstrijd moet door de winnende partij aan de wedstrijdleiding worden doorgegeven, dan wel worden vermeld op het  toernooischema in de hal van het clubhuis.

Sybrook 6