Halverwege de competitie

Halverwege de competitie

Dames en Heren competitiespelers, Sybrokers,

De competitie is voor de meeste teams al weer halverwege en de eerste voorzichtige voorspelling kan worden gemaakt aan de hand van de prestaties tot op heden.

De weersomstandigheden zijn gelukkig beter als bij de start van de competitie en ook de baancondities zorgen ervoor dat de prestaties alleen maar beter worden. Als we de huidige standen bekijken kunnen we voorzichtig concluderen dat er mogelijk een paar kampioenstitels in de maak zijn. Maar het is nog te vroeg voor een dergelijke voorspelling en het zou ook geen recht doen aan de teams die nog met een verrassend eindschot komen. Al met al is het, afgaande op de berichten die ons bereiken, is het weer een spannende strijd waarbij ook de onderlinge gezelligheid een belangrijke rol speelt.

Dus dames en heren competitiespelers, spreek nog even die extra reserves aan en maak er een mooi en sportief seizoen van, wij zijn trots op jullie en volgen de prestaties met veel interesse. Voor een compleet overzicht van de tussenstanden klik hier. Voor een meer gedetailleerd overzicht hier. Op deze pagina vindt u een directe link naar het resterende competitieschema en uitslagen per team.