Algemeen

Golfschool Het Rijk van Sybrook is officieel PGA Holland (Professional Golf Association) gecertificeerd.
PGA Holland  is de absolute top op het gebied van golfopleidingen en internationaal erkend. De lessen voor zowel de beginnende als de geoefende golfers worden verzorgd door professionals Marco van Maaren, Loed Jordaan en Willem Kruysifix.

Golf is een technische sport. Om plezier aan deze sport te blijven beleven is een goede basis onontbeerlijk. Maar ook na het behalen van een Clubhandicap verdient het aanbeveling om regelmatig een les te boeken. Een fout sluipt er ongemerkt in en kan je golfswing verpesten en daarmee ook het plezier in het spel. Bij regelmatig lessen wordt voorkomen dat deze foutjes een gewoonte worden die bijna niet meer is af te leren. De golfschool hanteert hierbij het 9 – stappenplan waarbij het lesprogramma wordt afgestemd op het spelniveau en een realistische ambitie.

Er bestaat de mogelijkheid om zowel individuele lessen als groepslessen te boeken. Met name dat laatste is een mooie stok achter de deur om te blijven lessen. Gezamenlijk progressie maken is toch het leukste wat er is! Lessen kunnen worden geboekt in de shop of online.

De Golfschool heeft ook een zeer actieve bijdrage geleverd aan het Committed to Jeugd certificaat.
Voor de jeugd is er en gezamenlijk lesprogramma waarvan de kosten grotendeels bij de jaarlijks contributie zijn inbegrepen.

garyplayer