Wisseltrofee Damesdag 2018

Wisseltrofee Damesdag 2018

Naar het voorbeeld van het klassement van de maandbeker heeft de damescommissie dit jaar een klassement in het leven geroepen over alle Q-stablefordwedstrijden 2018. Degene, die in dit jaar het beste heeft gescoord over 4 van deze Q-wedstrijden, kreeg afgelopen dinsdag tijden de najaarswedstrijd een fraaie wisseltrofee overhandigd, gemaakt en gratis ter beschikking gesteld door de schoonzoon van Marijke Oonk.  Dit geluk viel mij ten deel.  

De dag kon al niet meer stuk, we werden gezellig ontvangen met koffie en gebak, het was prachtig zonnig weer(zie foto) en iedereen ging vol animo de baan in, ik met mijn zeer gezellige flightgenoten, Rita Nijhuis en Helma Kraaijenzank. We hebben heerlijk en goed gegolft, echt een dag met een gouden randje. Daar bovenop kreeg ik na de prijsuitreiking van de wedstrijd de hierboven genoemde mooie prijs uitgereikt, die een jaar bij mij op de kast mag prijken. Het zou mooi zijn, als in 2019 nóg meer dames mee doen met de Q-wedstrijden, om zo mee te dingen naar deze exclusieve wisseltrofee!

Ik wil graag de damescommissie bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, zij getroosten zich alle moeite om elke dinsdag weer tot iets leuks te maken. En met succes! Voor mij, en ik denk wel te kunnen zeggen ook voor alle andere dames, die mee doen op deze dag, is het elke dinsdag weer zorgeloos genieten!

Martha van der Vegt