Winter op ’t Sybrook…. Dus bridgen voor de Senioren

Het ziet ernaar uit dat onze baan nog wel een tijdje dicht blijft. De stokken blijven in de tas, jammer genoeg. Reden voor het SeniorenConvent om in overleg met het Rijk op woensdag een bridgewedstrijd te organiseren. Dus reden ruim twintig heren voorzichtig over het laatste gladde weggetje naar het clubhuis. Eerst even kijken naar de drivingrange die er sprookjesachtig uit zag…

Jack van Huijkelom, de wedstrijdleider, had alles uitstekend voorbereid, zodat de heren snel aan tafel konden. Voor de lunch werden drie rondes gespeeld. Daarna was het tijd voor de versterking van de inwendige mens. Vooraf had iedereen zijn keuze kunnen maken uit drie lunchgerechten, waarbij het opviel dat de meeste mannen een duidelijke voorkeur hadden voor de omelet.

Gesterkt door dit gezamenlijke product van  kip, keuken en bediening schoof men weer aan tafel om te beginnen aan de slotrondes. Eigenlijk moeten de Noord-Zuid combinaties beter spelen dan de Oost-West combinaties, gezien de onbekendheid met de laatste op het Sybrook….

Het bestuur van het Convent is nog in beraad of men het oog op de transparantie – dit woord ligt iedereen zo ongeveer in de mond bestorven-hiernaar een onderzoek moet laten instellen.

De uitslag:

  1. Jack van Huijkelom & Cees Kaaij 66,67 %
  2. Jan van den Berg & Cees Dubbeldam 62,50 %
  3. Hans Rutgers & Gerard Sprakel 53,13 %

De winnaars, tweede van links en geheel rechts..

Proficiat heren!

B.O.