Nine & Wine slaat aan!

Nine & Wine slaat aan!

Op zaterdag werd de tweede Wine & Dine wedstrijd georganiseerd. Meer dan 40 deelnemers kwamen af op het mooie weer, Oostenrijkse wijnen en heerlijke asperges!

De beide wedstrijdleiders Henk Brandts en Tim Huuskes hadden de zaken goed voor elkaar. Het is ook een heel leuke formule, je kunt een negen holeswedstrijd spelen, deelnemen aan een wijnproeverij, en genieten van een lekkere maaltijd. Maar het aardige is dat je ook vrij bent in je keuze: of alle drie, twee of één. Je zegt het maar…

Voor mij en mijn levensgezellin was het de eerste keer en ik kan iedereen aanbevelen om hier eens een keer aan mee te doen. Het is een leuke afsluiting van de zaterdagmiddag. Het gras is gemaaid, de boodschappen gedaan dus op naar Sybrook. En als je -zoals wij- ook nog mooi weer hebt, dan is het genieten… 20150523_201536

Danielle gaf een toelichting op de drie wijnsoorten die gepresenteerd werden. Dit keer uit Oostenrijk en de volgende keer is Italië aan de beurt. Tim Huuskes verzorgde op een ontspannen manier de prijsuitreiking en sloot de gezellige bijeenkomst af met de oproep om de volgende keer weer acte de présence te geven. Ik denk niet dat dit aan dovemansoren gericht was!

 Jose Klein Breteler was glorieus winnaar met 22 punten, Maarten de Labije en Meine Beetstra waren tweede en derde met respectievelijk 20 en 19 punten. Allemaal mochten ze een mooie fles wijn uitzoeken, waarbij de de eerste prijswinnaar vanzelfsprekend eerste keus had.

Op dezelfde avond was in Oostenrijk de finale van het Songfestival. Trijntje deed niet meer mee, maar van het wijntje hebben we genoten op het Sybrook… 13 Juni is de volgende editie, wij kunnen niet wachten!

Henk van der Vegt