Wim Eijkelkamp winnaar Old Grand Dad clubwedstrijd

Wim Eijkelkamp winnaar Old Grand Dad clubwedstrijd

Onder goede weersomstandigheden werd maandag 19 juni weer de Old Grand Dad Clubwedstrijd gespeeld. De beste golfende grootvader van ‘Sybrook is Wim Eijkelkamp geworden met 38 stableford punten. Wim wint daarmee naast de Old Grand Dad trofee ook een mooie waardebon.

 

Henk Blanken is 2e geworden met ook 38 punten. 3e en 4e zijn geworden Henk Schutte en Cees Dubbeldam.

 

Deze heren vertegenwoordigen ’t Sybrook bij de Old Grand Dad regiowedstrijd op 14 juli op de golfbaan van Golfclub Driene voor een plaats in de finale voor de titel Beste Golfende Grootvader van Nederland.
De deelnemende grootvaders zijn allemaal donateur van de Stichting Old Grand Dad. Deze stichting ondersteunt met financiële bijdragen projecten diejongeren met een beperking in staat stellen hun sport of spel te beoefenen.

 

Heel veel dank aan de sponsoren van deze dag voor het beschikbaar stellen van de prijzen: Stanislaus Brewkovitsch Craftbeer Store en Brewpub in Enschede, Squal Media Enschede, Directie GCC ’t Sybrook, Bestuur SeniorenConvent/MMC, Autobedrijf Toyota Peterman, Eric Kruse van HIP Capital Belggingsspecialisten en een particulier die de doelstelling van de Stichting Old Grand Dad een warm hart toe draagt.


Frans Meijer
Clubconsul Old Grand Dad ‘t Sybrook