Vrolijk Paastoernooi op 18 april 2022

Vrolijk Paastoernooi op 18 april 2022

Het was een mooie zonnige dag, uitstekend golfweer en de baan lag er mooi bij. Nadat de laatste paashazen de baan hadden verlaten kon het spel beginnen. Met een golf van 40 inschrijvingen gingen we voortvarend aan de slag. De spelvorm was Four Ball Better Ball met 90% handicap verrekening. Wij (Monique Kalip en Banja Mulder) waren ingedeeld met Wim Abbink en Gerrit Roeland. De lus was Zuid-Oost. Het werd een gezellig rondje golf. Het spel verliep vlot en onderweg werden we getrakteerd op een broodje eiersalade. Heerlijk!

Uiteindelijk bleek dat we geen slecht team waren: wij zijn geëindigd met 40 stableford punten. Voldoende voor de 3e plaats, net 1 stableford punt achter de koppels Liesbeth van Hoorik, Reinout  Vrijhoef en Gerard Benerink, Yvonne Klein Breteler. Zij wisten met ieder 41 stableford punten respectievelijk de 1e en 2e plaats te veroveren. Gefeliciteerd. De winnaars kregen een fraai paasbakje.

Na afloop was het terras gezellig vol en de organisatie trakteerde ons op lekkere bitterballen. Wij hebben weer eens genoten van een mooie dag. Hartelijke dank aan de organisatie.

Banja Mulder