Vroeg uit de veren voor fotoreportage golfbaan

Vroeg uit de veren voor fotoreportage golfbaan

De nieuwe mediacommissie stond vrijdagmorgen al om 06:00 uur op de baan voor een uitgebreide fotoreportage met fotograaf Jan Schartman. De rododendrons staan nu vol in bloei, dus het ideale moment om de baan op professionele wijze vast te leggen. Daarbij geeft het ochtendlicht een extra dynamiek aan wat ongetwijfeld een prachtig resultaat gaat geven.

De gemaakte foto’s worden straks vooral gebruikt voor de website en nieuwsbrieven. De website ziet er straks dus nog mooier uit!
De website wordt iedere maand trouwens ongeveer 5.000 keer bezocht door leden en andere geïnteresseerden. Ook genereert de website ongeveer 15.000  verschillende paginaweergaves per maand. Het zijn aantallen waar we als commissie best een beetje trots op zijn, en het zegt vooral iets over de betrokkenheid van leden bij de club.

De foto’s worden de komende week bewerkt voor publicatie. Zodra wij deze tot ons hebben, zullen wij deze delen via een collage op de website.  

De mediacommissie bestaat uit Robert Nijhuis (voorzitter), Eric Rozema (design), Bas Lentfert (techniek), Willem Besseler (Social Media), Henk van der Vegt (redactie) en Tim Huuskes (dagelijks beheer).