Vossenjacht wederom een groot succes

Vossenjacht wederom een groot succes

Twee jaar geleden heeft de wedstrijdcommissie het besluit genomen om de traditionele Vossenjacht te verplaatsen naar het weekend voorafgaand aan de competitie. Het idee was dat competitiespelers zodoende een beetje extra ritme op konden doen en het toernooi zou bijdragen aan ieder zijn/haar perfecte voorbereiding. Ook is de spelvorm ‘Chapman Greensome’ de ideale spelvorm om de competitie dubbels alvast te testen.

Toch is en blijft de Vossenjacht vooral een gezelligheidswedstrijd en na twee edities kunnen we rustig stellen dat het verplaatsen van deze wedstrijd een schot is de roos is geweest. Mede dankzij het prachtige weer mochten we dit jaar meer dan 50 deelnemers begroeten!
Onze Pro Martijn van Baars en Clubkampioen Mark Sutton traden gezamenlijk op als vos. Zodoende stond op voorhand al vast dat voor iedereen een zware uidaging in het verschiet lag, want tegen golfers van dit niveau speel je natuurlijk niet iedere dag. Toch wist ongeveer de helft van het veld – wel geholpen door hun HCP – de vossen te verslaan. Een knappe prestatie die vertrouwen geeft richting de komende weken.

De wedstrijd werd gewonnen door de twee ‘Timmen’ uit het eerste herenteam, wat voor enige hilariteit zorgde omdat één van de twee ook wedstrijdleiding had.

Einduitslag: 

1e prijs:
Tim Huuskes & Tim Nuyts

2e prijs:
Wilbert Huuskes & Chris Koershuis

3e prijs:
Maarten de Gelder & Kwint Kuipers

Longest Heren:
Tom Lentfert

Longest Dames:
Lianne de Gelder

Neary:
Jeroen Nuyts

De wedstrijdcommissie wenst alle leden veel succes tijdens de NGF competitie!

PS: Schrijf u snel in voor de Maandbeker van zaterdag 4 April! Dit kan zowel voor de 18 holes maandbeker 1 als de 9 holes Maandbeker 2 wedstrijd. De Maandbeker kent dit jaar een vernieuwde formule, waarover we u graag informeren op zaterdag 4 april.