Van de voorzitter: Petje af!

Van de voorzitter: Petje af!

Met vertrouwen heb ik uitgekeken naar het hoogtepunt van ons lustrumjaar, het lustrumfeest op 2 september.  Het mag gezegd worden dat de lustrumcommissie  de plannen voor de feestelijke avond helemaal  heeft waargemaakt. Dat het, gelet op de grote leeftijdsverschillen, moeilijk zou worden op ieder moment  aan ieders muzikale verlangens te voldoen was van te voren duidelijk. Voor mij was Enorm enorm.

En dan de dag daarna kun je als voorzitter met verlate zomervakantie. Corsica blijkt een absolute aanrader. Wat een natuur! In het verleden ging er in verschillende bestuurlijke functies tijdens mijn vakantie nogal eens wat mis. Bij  Golf- en Countryclub ’t Sybrook is dat anders. Bij onze vereniging draait alles tijdens de vakantie van de voorzitter gewoon door. Het werk gebeurt in de commissies en het bestuur bestuurt onverminderd en vergadert onder  het waarnemend voorzitterschap van de secretaris. De organisatie staat als een huis.

En dan kom je terug van vakantie en dan krijg je tijdens de Overijsselse Kampioenschappen op onze eigen baan (uitstekend georganiseerd door onze wedstrijdcommissie een onze referees) de bevestiging dat wij als 25jaar jonge vereniging mee spelen in de hoogste regionen. Bij dames wordt Sylvia Scholten van Agteren, na een spannende play off, kampioen en bij de heren wordt Kwint Kuipers, ook na een play off  tweede en wordt Tim Huuskes derde. En last but not least wordt het hele team van ’t Sybrook eerste van alle Overijsselse teams . Een prestatie op niveau. Petje af!

Over petjes gesproken. Het valt op dat dat er soms leden zijn die in het clubhuis met een petje of een hoed op lopen of aan de bar zitten alsof zij zich opmaken voor de regionale kampioenschappen pijltje gooien. Ik herhaal petje af!

Uw voorzitter.