Voorjaarswedstrijd en openingsborrel.

Op 9 maart was de voorjaarswedstrijd voor de senioren een feit. Ruim 60 heren dartelden onder een heerlijk voorjaarszonnetje over de redelijk droge 18 holes (Noord-Oost) van het Sybrook. Er werd zelfs op de zomergreens gespeeld, wat overigens inhield, dat scores van boven de 40 punten uitbleven.
Tijdens de door het SeniorenConvent aangeboden borrel en bijbehorend buffet, werd de uitslag door wedstrijdleider Rinus Olde Riekerink bekend gemaakt. Derde met 38 punten werd Cees Kaay, 2e eveneens met 38 punten, maar een lagere handicap werd Gé Meijerink. En als eerste kwam “good old” Hein ten Den met 39 punten uit de bus. Wie doet hem dat na op die leeftijd!

De neary ging eveneens naar een “krasse knar” en wel Gerrit Keijser. Tenslotte was de longest voor, jawel, Henk Leusenkamp met een afstand van 212 meter!

Ook voorzitter Henk van der Vegt hield zowaar een korte toespraak. Hij heette de in grote getale aanwezige dames extra welkom en memoreerde het overlijden van Pierre Groenen. Nogmaals zette hij uiteen dat je op drie manieren lid kunt zijn van ons Convent t.w.: het T-lidmaatschap, 75 Euro per jaar, niet spelend, maar wel de mogelijkheid om op alle borrels en diners van het Convent aanwezig te zijn. Dan hebben we de gewone leden die of 18 of 9 holes per wedstrijd spelen. Wel bij de inschrijving opgeven als je 9 holes wilt spelen.

Tevens werd gemeld dat we dit jaar weer een tweedaagse wedstrijd in Duitsland zullen hebben in de buurt van Osnabrück.

Het was een zeer genoeglijke avond, de wijn smaakte goed en het buffet was voortreffelijk!

Een perfecte traditie die we graag in ere houden.

Corn.