Gerard Vastert lid van verdienste SeniorenConvent

Gerard Vastert lid van verdienste SeniorenConvent

 

Woensdag 8 maart was het Internationale Vrouwendag. Het was voor de voorzitter van het Convent Henk van der Vegt dan ook verheugend dat zoveel vrouwelijke partners van de herenleden zich hadden losgerukt van de verplichtingen die zo’n dag ongetwijfeld met zich meebrengt en toch naar het Sybrook waren gekomen.

Hij toonde zich daar in zijn welkomstwoord dankbaar voor. Verder deelde hij mee, dat de Uitdagen dit jaar op 24 en 25 augustus worden georganiseerd. De heren overnachten in het Maritimhotel in Bad Salzuflen en spelen op de banen Ravensberger Land en Widukind.

Noteren in de agenda dus.

Voordat iedereen zich naar  het heerlijke tapasbuffet begaf, vroeg hij de talrijke aanwezigen aandacht voor een speciaal feit. Hij memoreerde dat Gerard Vastert en hij als bestuursleden van het Convent hun eerste voorjaarsbijeenkomst hadden in 2003 en dat deze  dus de vijftiende was. Hij memoreerde dat Gerard  tijdens die vele jaren een uitstekend penningmeester was, maar ook iemand die heel actief was bij de organisatie van de jaarlijkse uitdagen.

Daarom stelde hij namens het bestuur voor, om Gerard te benoemen tot Lid van verdienste van het SeniorenConvent. De aanwezigen onderstreepten met een krachtig applaus dat zij het hiermee volledig eens waren. Henk van der Vegt speldde hem daarna het daarbij horende insigne op zijn revers.

Mooi ook dat Els, de vrouw van Gerard, hiervan getuige kon zijn.

Na het lekkere eten was het tijd voor een kort slotwoord. De voorzitter was heel blij met de inzet van Frits Vasterd als wedstrijdcoördinator en het team van wedstrijdleiders die het mogelijk maken dat iedereen op woensdag kan spelen, behalve deze woensdag dan, want de wedstrijd was vanwege de aanhoudende regen afgelast.

Ook voor deze wedstrijdleiders  was er applaus!
Bij het verlaten van het clubhuis kregen de dames een attentie van het bestuur van het Convent, hetgeen de dames zeer op prijs stelden.
Alles bij elkaar een prima bijeenkomst, waarvoor ook dank aan de keukenbrigade en de dames en heer van de bediening. Hun inzet heeft daar zeker aan bijgedragen.

B.O.