Voorjaarsbijeenkomst met lekkere hapjes

Voorjaarsbijeenkomst met lekkere hapjes

Na een prachtige woensdag met uitstekend golfweer waren veel heren, veelal vergezeld van hun partner om vijf uur aanwezig in het clubhuis om de traditionele voorjaarsbijeenkomst bij te wonen.

Voorzitter Henk van der Vegt heette in het bijzonder de dames welkom. Hij gaf aan dat om redenen van volksgezondheid (griep, griep…) het kussen van de dames vanwege het bestuur achterwege was gelaten. En dat sommigen van de bestuursleden daar wel moeite mee hadden… Vorige week woensdag vroor het nog dat het kraakte en nu prachtig weer, waaruit bleek, dat deze bijeenkomst op precies op de goede datum was gepland. Hij deelde mee dat de Uitdagen dit jaar plaatshebben op 23 en 24 augustus en dat we overnachten in hotel Am Wasserfall in Lingen. We spelen op de banen Emstal en Bad Bentheim.

Hij dankte de heren van de wedstrijdleiding, die zich telkens op dinsdag en woensdag inzetten om het spelen voor ons mogelijk te maken. Ze kregen van de aanwezigen een hartelijk applaus. Dat kregen de medewerkers van de bediening en de keuken ook. Dik verdiend!

Prijsuitreiking

Toen was het tijd voor de prijzen. Eerste bij de Shotgun was Ron Kershaw met liefst 50 stablefordpunten, Ko Zurink werd met 47 punten tweede en Herman Kromhof derde met 43 punten. De longest was voor Willem Lunshof en de neary voor Frans Meijer die de bal op 35 cm van de hole neerlegde. Bij de spelers die 9 holes speelden, won Willem Smit en was Gerrit Keijser tweede.

Buffet

Daarna kwam de keukenbrigade in actie met een voortreffelijk tapasbuffet, dat de aanwezige dames en heren zich zich goed lieten smaken. Om ongeveer zeven uur was het tijd om huiswaarts te keren. De aanwezige dames kregen bij hun vertrek een lekker flesje wijn aangeboden. Ook al een jarenlange traditie… Ze toonden zich hierover heel enthousiast en waren blij te gast te zijn geweest op deze gezellige bijeenkomst.

B.O.