Vijf leden vertegenwoordigen Sybrook tijdens TwenteCup

Vijf leden vertegenwoordigen Sybrook tijdens TwenteCup

De TwenteCup is het oudste en belangrijkste toernooi voor teaching golfprofessionals in Nederland en bestaat al sinds 1929. Tijdens dit toernooi is de laatste wildcard te verdienen voor het KLM Open. De TwenteCup wordt traditiegetrouw gespeeld op de Twentsche Golfclub in Ambt Delden..

Deed afgelopen jaar nog alleen Tim Huuskes mee aan dit prestigieuze toernooi, dit jaar ontvingen niet minder dan vijf Sybrookers een uitnodiging! Het helpt natuurlijk dat het bestuurslid van de Twentsche, Jeroen Winterink ook lid is op de gezelligste club van Twente: G&CC ’t Sybook.

De eerste deelnemer is vanzelfsprekend onze kersverse clubkampioen Tim Nuyts. Tim had afgelopen jaar nog andere verplichtingen, maar is dit jaar van de partij. Ook Tim Huuskes speelt wederom mee en wordt geflankeerd door drie debutanten: Kwint Kuipers, Joris Spanjer en good-old Joep Kockmann!

Kwint timmert aardig aan de weg bij ’t Sybrook getuige zijn handicap ontwikkeling (4.8) en zijn prestaties bij de Clubkampioenschappen. Joris Spanjer is pas 15 jaar oud en kennen we allemaal als de “trick-shot” koning, die niet al te lang geleden uitgebreid is belicht in de media. Met zijn handicap van 10.1 wordt dit toernooi een mooie leerervaring.
Joep Kockmann hoef je niks meer te leren. Ondanks een bruiloft op vrijdag heeft Longhitter Joep wel degelijk ambities om menig pro achter zich te laten. Is het niet met de score, dan wel met de lengte van zijn drives. 

De wedstrijd over 2 ronden zal worden gespeeld op zaterdag 3 en zondag 4 september. Publiek is op beide dagen van harte welkom. Onze voormalige restaurateur Jan Braakhuis, en thans uitbater van de horeca op de Twentsche,  stelt uw komst zeer op prijs.

Veel dank aan Jeroen voor de uitnodiging en het supporten van prestatief golf in de regio. Komende week volgt een uitgebreid verslag.