Verwelkoming 1000e lid Golf & Country Club ’t Sybrook!

Verwelkoming 1000e lid Golf & Country Club ’t Sybrook!

Op 17 juni hebben wij als bestuur van GCC ’t Sybrook het 1000e lid van onze vereniging mogen verwelkomen. Dat is niet niks. We zijn de laatste jaren snel gegroeid doordat we mogen golfen op een mooie baan, doordat de vereniging haar best doet om het zo leuk mogelijk te maken voor haar leden en als laatste ook door corona. In de coronaperiode hebben we niet lang helemaal niet mogen golfen. Gelukkig zijn we snel weer gestart in het voorjaar van 2020 en hebben daarna onze sport mogen blijven beoefenen (met de nodige maatregelen) Dit heeft een groot aantal mensen die aan een binnensport deden doen besluiten over te stappen naar de golfsport.

Voor het 1000e lid kwamen twee aanmeldformulieren tegelijkertijd binnen, logisch want het betrof zus Isabel en broer Florian Smit. Maar een keuze maken tussen hen, wie er in aanmerking zou komen voor dat 1000e lidmaatschap, was voor ons geen optie. Zodoende hebben we ons 1000e en 1001e lid gezamenlijk als 1000e lid verwelkomd. Isabel (8 jaar) en Florian (7 jaar) zijn de dochter en zoon van Dionne en Aart-Jan Smit en daarmee de derde generatie in de familie die lid is van onze club. Prachtig wanneer opa Smit binnenkort met het nageslacht een rondje kan golfen.

Isabel en Florian hebben beiden uit handen van voorzitter Henk van der Sijs een oorkonde voor het 1000e lid ontvangen. Daarnaast zijn ze door secretaris Nicol Kraaijenzank namens de vereniging en Het Rijk van Sybrook verwend met een tas cadeautjes, waaronder vanzelfsprekend golf gerelateerde dingen, zoals handschoentjes, een cap, een handdoek, een bidon en golfballen. Maar al snel bleek dat het snoepzakje dat onder in het tasje verborgen zat de meeste aantrekkingskracht had.

Bij de verwelkoming van onze twee nieuwe leden was ook Liesbeth Winkelman aanwezig. Zij verzorgt al jaren de ledenadministratie van onze vereniging. Dus van de huidige 1000 leden heeft zij er velen ingeschreven.

De twee nieuwe leden hebben nog even competitief een balletje geslagen en geput zodat de fotograaf van Twentsche Courant Tubantia mooie foto’s kon maken. Deze foto’s zijn geplaatst bij het artikel van het interview met Henk van der Sijs (voorzitter GCC ‘t Sybrook)), Nicol Kraaijenzank (secretaris GCC ‘t Sybrook) en Marc Brorens (general manager Het Rijk van Sybrook). De link naar het artikel is:

https://www.tubantia.nl/enschede/golfclub-t-sybrook-krijgt-hausse-aan-aanmeldingen-dankzij-corona-niet-eerder-meegemaakt~a8224f89/

Wij, het bestuur van de vereniging, zijn erg verheugd met dit mooie aantal leden.

Henk van der Sijs
Chris Rikhof
Nicol Kraaijenzank
Loes Koop
Matthieu Jansen
Wendy Leeuw