Verslag zondag Golfweek + foto’s

Verslag zondag Golfweek + foto’s

Het is zondagochtend hoog op de Olympus. Alle goden zitten in vergadering bijeen om te bespreken hoe het op de aardse wereld toegaat en om zo nodig hier en daar wat bij te stellen.
Wij hebben een probleem zegt de Oppergod, laten we hem voor het gemak Zeus noemen. Op het Sybrook zijn ze de hele week al aan het golfen onder zulke extreem ideale omstandigheden ( geen wind, niet te koud, maar ook geen 36 graden ). Dat is niet goed, daarmee kweek je alleen maar watjes. Ha zegt Pluvius , helemaal mee eens, weet je wat, ik doe hen heel barmhartig één regenbui. Kunnen we ze testen.  Zo gezegd zo gedaan en hij zette de sluizen van de hemel wagenwijd open.

Op het Sybrook inmiddels was er nog een nieuweling die ons hoopvol aankeek en vroeg: zeg als het blijft regenen, dan zegt de wedstrijdcommissie de wedstrijd zeker af hè? Ik keek haar alleen maar aan en schudde mijn hoofd. De commissie is kei- en keihard. Daar moet je maar aan wennen.

Marcella, onze pro, had een leuk initiatief. Op hole 2 oost mochten iedereen afslaan. Daarna sloeg Marcella zelf. Wie haar versloeg kreeg een drinkbeker voor een gratis kopje koffie, wie niet , mocht d.m.v. loodjes meedingen naar 2 gratis golflessen. Een win-winsituatie: we weten nu allemaal wie Marcella is, zij heeft ook ons leren kennen.

En zo ploeterde iedereen 4 uur lang door het natte gras. Langzaamaan ging iedereen er steeds meer “verzopen” uitzien. Bij sommigen wilde zelfs de volgelopen regenbroek niet meer blijven zitten en zakte af richting knieën. Maar de meesten doorstonden deze test glansrijk. In de kleedkamer aangekomen was er meteen een heel vrolijke stemming. Alle natte en vieze kleren werden mooi in een plastic tas gedaan. Goed voor de wasmachine thuis. En de stemming werd met het uur beter en beter. Alle nieuwtjes werden over en weer uitgewisseld, er werd gedanst, er werd gezongen en er werd erg veel plezier gemaakt. Al met al een zeer geslaagde ledendag en een prachtige afsluiting van een al zo even geslaagde Golfweek.

Rest ons nog een paar dingen:

  • Een Golfweek organiseer je niet alleen. Namens de gehele club willen we nogmaals alle sponsoren bedanken die hebben bijgedragen aan het succes van deze week. Het was fantastisch en wij hopen ook volgend jaar op uw steun te mogen rekenen. 
  • Ook een bijzonder dankwoord richting het Rijk van het Sybrook. Van de keukenbrigade tot de Marshall. Van de pro’s tot het geweldige horeca-team: allemaal stonden ze een week lang voor ons klaar. Altijd geduldig, altijd met een glimlach en waar mogelijk flexibel. Bijzonder om op deze wijze gezamenlijk invulling te geven aan het succesvol organiseren van een dergelijk evenement. 
  • De wedstrijdcommissie heeft de gehele week de website verzorgd. Voor het eerst  iedere dag een nieuwsitem met foto’s erbij. Wij zijn als commissie ontzettend trots op het eindresultaat. De bezoekersaantallen gingen door het dak met meer dan 7.000 paginaweergaven binnen een week. Blijkbaar blijft het leuk om het verslag van de dag terug te kunnen lezen en te genieten van alle foto’s. Wij voelen ons gesteund door uw enthousiasme en gaan er zeker mee door!

De golfweek zit er dan wel op, maar het seizoen nog lang niet. Zo is er zaterdag aanstaande een nieuwe editie van de Nine&Wine, krijgen we de nog een spannende ontknoping van het Maandbeker klassement, zijn er nog Clubkampioenschappen Matchplay, hebben we nog een Wildwedstrijd op het menu en wat al niet meer. Blijf de website volgen voor alle ontwikkelingen.

Zie onderstaand de foto’s van de Ledendag.

Uw Golfweek reporters,

Margreet Schreuder & Tim Huuskes

Uitslag zondag golfweek

 

 

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Golfweek_sponsoren2