Verslag Strokeplay, Stableford wedstrijd zaterdag Golfweek.

Verslag Strokeplay, Stableford wedstrijd zaterdag Golfweek.

Dit jaar voor het eerst 2 veranderingen in de golfweek, ten eerste dat de Qualfying wedstrijd niet op de woensdag was mar op zaterdag. De tweede verandering was dat beide wedstijden op dezelfde lus in shotgun vorm werden gespeeld.
Voordeel verandering 2 iedereen is bijna gelijk binnen, wat veel gezelligheid geeft op het terras.
Maar voor de fanatieke golfers die de Herendag hebben gespeeld is de dag erna Qualifying lopen, niet de beste optie, na een gezellige middag avond.

Tussen de soep en het hoofgerecht dan eerst de prijsuitreiking.

Er waren voor beide wedstrijden veel prijzen van onze sponsoren, waarvoor dank aan de sponsoren en de sponsor commissie die weer vele mooie prijzen heeft opgehaald.
Er waren prijzen voor longest, neary voor zowel dames als heren en ook nog in beide wedstrijden.

Bij de Stableford ging ook hier de strijd onverminderd voort tussen Geert-Jan en Christel, in de maandbeker 2 staat Christel nog net voor op Geert-Jan.
Op plaats 4 was het Rob Hinne, op 3 Margreet Schreuder en dan op 2 Christel de Ruiter met 34 punten en Geert-Jan van Loenen eerste met 35 punten en gaat met een diner bon richting de Wilmersberg.

Dan de strokeplay wedstrijd, een mooi opkomst van 31 deelnemers was goed. Spannend werd het ook hier. Om plaats 1 was oude tegen jong en besliste de laatste 9.
Op plaats 4 eindigde Paul Overakker netto 71, op 3 Danny Verweij 70 de meeste birdies (3) hielpen hem daarbij. Maar dan de strijd die door het resultaat op de tweede 9 werd beslist. Op 2 Tijmen Nieland 69 netto, die terecht zegt weer tweede, afgelopen week bij de jeugd wedstrijd met Joep Kockmann (volwassene – jeugd wedstrijd) ook op de tweede plaats geëindigd door laatste 9. Maar gelukkig was er ook nog de eerste prijs bruto en die was wel voor Tijmen met 78. Maar als eerste was het de man met de meeste ervaring Huub Reef 69 netto en de beter tweede 9. Hij mag gaan met de bon gaan eten bij Café Soleil.

Iedereen bedankt voor hun deelname en natuurlijk alle prijswinnaars