Verslag maandbeker september

De één na laatste maandbeker van dit seizoen. Waar bij maandbeker 1 het wel de laatste kans was om punten te scoren voor deelname aan de Overijsselse kampioenschappen op de Koepel 2 oktober 2022.
Het is nog steeds prachtig weer en de baan houdt zich naar omstandigheden prima. De uitslagen bij zowel maandbeker 1 als 2 liepen erg uiteen van heel goed tot waarschijnlijk een zeer ontevreden gevoel. Hoorde zelfs dat iemand ging stoppen met golfen en de overstap ging maken naar Jeu de Boules! We wensen hem veel succes.

Dan de uitslagen bij Maandbeker 2. Er waren 3 nieuwe gezichten. Waarvan Ben Sawaryn direct de winst pakte met 47 punten, hij verontschuldigde zich direct in de speech. Hij is pas lid sinds april en heel druk bezig met kaarten te lopen. Hij komt zeker terug maar hoopt dan met lager hcp, om het dan nog eens te proberen. Tevens mag hij gebruik maken van de maandbeker 2 parkeerplaats die er naast de parkeerplaats voor maandbeker 1 is gerealiseerd. (Dank hiervoor aan de Fam. Richter)
Tweede was Jolanda Nijhuis 41 en derde Willem van der Niet 40 die in een vroege flight van start was gegaan.

Bij maandbeker 1 stond je met netto score van 74 op de 9 de plaats. De vierde plaats had 72.
Op plaats 3 eindigde met een hele goede ronde Joep Kockmann met 71, helaas voor hem waren de holes op de tweede 9 door Loes beter gespeeld en werd ze 2de met 71 en natuurlijk de daar bij behorende fles wijn namens Henk ter Braak. Dan denk je toch kan het nog beter en ja dat kan.
Wilbert Huuskes die in zijn speech aangaf van geel op de Heerencup nooit goed te golfen, doet dit namelijk van wit bijna altijd wel, zo ook deze zondag. 77 beste bruto score waarvoor tegenwoordig een prijs is, doosje A merk golfballen. Maar hij komt uit op 67 netto, dus een zeer terechte winnaar op afstand. Ook hij mag deze maand parkeren op de gereserveerde parkeerplaats Maandbeker winnaar.
Allemaal gefeliciteerd met jullie goede spel en prijzen.