Verslag competitie 2024 dames 1 senioren

Verslag competitie 2024 dames 1 senioren

Na de competitie in 2023 afgesloten te hebben met een kampioenschap moesten ook wij er dit jaar toch aan de geloven, de 18 holes competitie.

Ook in andere opzichten was het voor ons  wennen dit jaar. Geen Annie meer in ons midden en geen gezamenlijk ritje in het busje van Annie naar de wedstrijden. 

Toch maar kijken of het ons zou gaan bevallen.

De eerste speeldag waren wij gastvrouw. Het gevoel was dubbel die dag. Wij blij dat we in dit erbarmelijk slechte weer niet hoefden te spelen, maar jammer dat onze gasten meer tegen de elementen aan het strijden waren dan dat ze konden genieten van onze mooie baan. 

Het werd toen ook al duidelijk dat de Keppelse torenhoog favoriet was in onze poule. 

Onze eerste wedstrijd was een week later op de Keppelse. Wij speelden tegen Nijmegen. Het was erg gezellig en we hebben deze wedstrijd van hen gewonnen. 

Vervolgens naar Nijmegen waar we de mooie Groesbeekse mochten spelen onder prima omstandigheden. Wij speelden tegen de Berendonck , maar moesten met ruime cijfers het onderspit delven. 

Een week later naar Elst, spelend tegen de Keppelse op de hele natte, zware baan van Welderen. Zoals verwacht verloren we deze wedstrijd met duidelijke cijfers. 

Dan was er al weer de laatste speeldag. Op naar de Berendonck in Wijchen. Wij konden niet meer degraderen maar wilden de competitie met een goed gevoel afsluiten. En ….. dat lukte!!! Met prachtig weer brachten we het ene naar het andere wedstrijdpunt binnen. We wonnen dan ook van Welderen met 15-7 . 

De Keppelse terecht kampioen. Wij samen met de Berendonck en Welderen 4 wedstrijdpunten, maar aangezien wij de meeste verliespartijen hadden van de drie, zijn we op de 4e plek geëindigd. 

Het was een hele gezellige competitie en we kijken er met veel plezier op terug. 

Dames 1 senioren 27 holes, 

Elly K. , Elly B. , Alice, Carla ( geblesseerd), Wilma, Paulien, Christel en Marianne.