Van de voorzitter

Van de voorzitter

Graag voldoe ik aan het verzoek van de mediacommissie om als voorzitter periodiek enkele woorden aan onze website toe te vertrouwen.
Deze eerste keer  kijk ik terug op een aantal zaken gedurende het afgelopen 12 maanden en  naar de actuele situatie van onze bijna 25 jaar jonge vereniging.
Om maar meteen met de deur in huis te vallen. Het gaat goed met de verenging! We hebben het goed gedaan in de competitie. Dames 1  en Heren 1 werden beide kampioen in de eerste klasse. Een prachtige prestatie!

Er waren nog drie kampioenen:

  • Dames 1 senioren (27 holes) werd kampioen en promoveert naar de 2e klasse
  • Dames 1 senioren (18 holes) werd kampioen en promoveert naar de hoofdklasse.
  • Heren 3 senioren (18 holes) werd kampioen en promoveert ook naar de hoofdklasse.

Het aantal leden stijgt. Op dit moment hebben we ongeveer 880 leden, waarvan ruim 90 jeugdleden (inclusief 26 studentleden). Onder meer  de Heerencup en onze goede jeugdafdeling zijn aanleiding om lid te worden van onze vereniging. De samenwerking met Het Rijk , de eigenaar van het hele complex is goed.
Zowel Het Rijk als de vereniging zijn zich er van bewust dat zij, ondanks ieders verschillende doelstelling, niet zonder elkaar te kunnen. Begin volgend jaar start al weer het overleg over de contractverlenging ingaande 2019.

De goedverzorgde  website heeft inmiddels de rol van het clubblad overgenomen en zorgt voor actuele informatie. Het gemis van het clubblad begint enigszins te slijten. Ook de baan ligt er goed bij. De Damesdag, de Ladies Cup, de Heerencup en het Seniorenconvent  voorzien in een duidelijke behoefte en draaien goed. En ook financieel staan we er goed voor.

Nog eens spreek ik onze dank uit aan onze recent afgetreden bestuursleden. André Winkelman is gestopt als secretaris. Hij is als secretaris opgevolgd door Sylvia Scholten van Agteren. En Robert Nijhuis is na  een periode van 9 jaar gestopt als bestuurslid. Hij blijft voorzitter van de mediacommissie.

Henk van der Sijs