Valentijnswedstrijd doet (golf)harten sneller kloppen

Nog één weekje Carnaval en dan begint voor veel leden het golfbloed weer sneller te stromen. De dagen worden langer, het wordt iets warmer en het golfseizoen komt beetje bij beetje dichterbij. Voor het zover is staat nog één belangrijke feestdag op de kalender die ieder jaar menig echtgenoot kopzorgen doet bezorgen: Valentijnsdag…

Een commercieel feest of romantisch samenzijn? Dit jaar toch maar uitpakken of stilletjes voorbij laten gaan? De wedstrijdcommissie biedt de oplossing waarbij golf en romantiek voor het eerst worden samengebracht: DE VALENTIJNSWEDSTRIJD!

Op zondag 14 februari beginnen we om 10:30 uur met een dubbele teestart voor een gezellige 9 holes wedstrijd. Bij binnenkomst wordt het pas echt intiem en staat een heerlijke Valentijnsbrunch voor u klaar. Kaarslicht en rozen, een heerlijk uitgebreide verrassingsbrunch en 9 holes golfen, beter kan het golfseizoen (voor uw partner) niet beginnen….

Schrijf snel in via Proware door hier te klikken. Inschrijfgeld bedraagt € 17,50 p.p. inclusief een zeer uitgebreide Valentijnsbrunch.