Unieke prestatie van Freek Harberink

Unieke prestatie van Freek Harberink

Woensdag 20 december waren er nogal wat heren die de stoute schoenen hadden aangetrokken om mee te doen aan de wedstrijd van het SeniorenConvent. Hoewel schoenen, laarzen waren een veel betere optie geweest en gezien de toestand van de baan zou een diploma reddend zwemmen ook goed van pas kunnen komen. Het was een dag waarbij de kleur van de meeste haardossen van de heren prima afgestemd was op het weer. Grijs dus…

Enfin, iedereen trok er welgemoed op uit en meldde zich na ongeveer vier uur banjeren door de natte baan weer in het clubhuis. Na binnenkomst van de laatste flight nam Frits Vasterd het woord om de prijsuitreiking te verzorgen. Er waren liefst drie heren die 33 stablefordpunten hadden behaald, hetgeen gezien de conditie van de baan bepaald niet onverdienstelijk mag worden genoemd.

Freek

De winnaar was degene met de laagste handicap, namelijk Freek Harberink met handicap 18,8. Uniek is – en daarom maken we er hier melding van- dat hij niet alleen de wedstrijd won maar ook nog eens met de prijs voor de Longest en de prijs voor de Leary naar huis ging (de Leary is de prijs voor degene wiens bal op een lange par 3 na twee slagen het dichtst bij de hole ligt). Die van Freek lag op 20 cm!

Gelukkig had Freek een aanhangwagentje bij zich…

B.O.