Uitwisseling Nunspeet – damesdag

Uitwisseling Nunspeet – damesdag

Wat een dag

Onze uitwisseling met de dames van Nunspeet mag ook deze keer weer een succes genoemd worden.

Bij aankomst was er heerlijke “hete” koffie met een echt Nunspeets Keitje, dat stevig op de maag lag. Vanaf 11.30 uur mochten we starten en konden we genieten van een fantastische ronde golf. Het weer was buitengewoon aangenaam, de baan lag er mooi bij, we konden heerlijk doorlopen en voor mij was het ook een beetje thuiskomen omdat ik jaren lid ben geweest in Nunspeet.

Mijn flight was top, we liepen rustig en geconcentreerd te spelen. We genoten van de natuur, de mooie slagen van de ander en van onszelf. Dat stimuleerde enorm om goede resultaten te behalen.

Om 16.00 uur was iedereen binnen en na het gebruikelijke douche- en omkleedritueel was het tijd om te borrelen. Monique en Maria wisten op een komische, hilarische wijze kleur te geven aan de prijsuitreiking. Wat een verrassing dat ik eerste mocht worden. Mijn flightgenoten hadden het al voorspeld, maar dat geloof je dan toch niet zomaar.

Toen volgde de maaltijd. Wij hebben genoten van een boterzachte kalfspicanha met aardappeltaart of super gebakken zalm met tagliatelle. Natuurlijk ontbraken de sla en frieten ook niet op elke tafel.

Wat mij betreft een super geslaagde dag (ook zonder mijn eerste prijs). Daarom wil ik de organisatoren, mijn flightgenoten en de rest van het gezelschap heel hartelijk bedanken voor hun positieve bijdrage aan weer een onvergetelijke dag. Ik realiseer me telkens weer hoe bevoorrecht we zijn dat we zulke dagen mogen beleven.