Uitwisseling damesdag Sybrook met de dames van Nunspeet op 30 juli 2019

Uitwisseling damesdag    Sybrook met de dames van Nunspeet op 30 juli 2019

 

De uitwisseling met Nunspeet vindt elk jaar plaats op de laatste dinsdag in juli. De dames van Nunspeet komen die dinsdag bij ons spelen en tegelijkertijd gaan wij in Nunspeet de baan verkennen.

Het is elk jaar weer een leuke happening waar velen zich graag voor opgeven. Dit jaar reden wij met maar liefst 37 dames in colonne naar Nunspeet.

Om zoveel mogelijk gezellig te kunnen carpoolen, werden de golftassen en trolleys in de aanhanger van Monique te Tije en in de camper van Mieke Koop verzameld.

Aangekomen werd eerst rustig koffie met gebak genuttigd en om half twaalf werd het startsein gegeven voor de uitwedstrijd.

Het was warm, het was heel warm, het was zo warm, dat enkelen na 9 holes de baan verruilde voor het terras met een overheerlijk koel glas drinken.

De diehards die 18 holes hadden volgemaakt kwamen als kreeften binnen, maar wel voldaan want het is altijd weer een feestje om op deze mooie bos-baan te mogen spelen. Zeker als je onderweg ook nog door Minerva wordt verrast met een heerlijk bakje koele stukjes meloen.

Na een verrukkelijke maaltijd was de prijsuitreiking en de uitslagen waren, ondanks de hitte, verrassend hoog. Misschien kwam dat ook wel een beetje omdat je op Nunspeet 3 tot 4 slagen meer krijgt dan op ’t Sybrook.

 

Als eerste is geëindigd:

Anne Dikmans met maar liefst 42 stablefort punten.

Op de tweede plaats Maria van Helden met 39 stablefort punten,

Yvonne Klein Breteler met 36 punten en Marijke Oonk met 32 punten.

 

Terug op ’t Sybrook hebben een aantal dames nog een afzakkertje genomen om de dag nog even goed te evalueren en af te sluiten.

 

Conclusie; het was weer een fantastische dag.