Uitwisseling Damesdag Nunspeet-Sybrook 18 juli 2023.

Uitwisseling Damesdag Nunspeet-Sybrook 18 juli 2023.

Dinsdag 18 juli was weer onze traditionele uitwisseling met de Dames van Nunspeet.

De Dames van Nunspeet speelden op onze baan en wij gingen naar Nunspeet.
Helaas was het aantal dames dat had ingeschreven niet groot. Slechts 17 dames reisden af naar Nunspeet, onze die-harts!! Ondanks het geringe aantal was de pret er niet minder om. Prachtig golfweer en een prachtige baan om op te spelen. Kortom, het was weer een mooie dag om op terug te kijken!

Ondergetekende ging samen met Jolanda en Alice de baan in. Wij zaten gezellig koffie te drinken en hadden geen zin om in te slaan op de driving range. Zij moeten er dan altijd een beetje “in” komen als ze niet hebben ingeslagen. Dat bleek ook wel……… Ondergetekende is gewend om niet in te slaan en ging voortvarend van start.

Na negen holes had ik 22 punten binnen geharkt! De 2e negen holes was wat lastiger maar ook daar nog 17 punten gescoord. Dus samen 39 punten. Dan denk je dat je het heel goed hebt gedaan, maar er waren meer geweldig spelende dames.

Madeleine Lamme werd met 38 stableford punten 2e en  Gonny Heijne met 37 punten behaalde de 3e plaats.

De prijzen bestonden uit door onze leden ingebrachte cadeaus. Hartstikke leuk!

Dan waren er nog prijzen voor de twee neary’s op twee par 3 holes. Deze waren allebei gewonnen door Maria van Helden. De prijzen waren twee heerlijke stukken zeep, maar Maria vond een stuk wel genoeg. Het andere stuk werd cadeau gegeven aan Christel Danel, die op deze dag haar verjaardag vierde. Onder luid “lang zal ze leven “ werd haar het cadeautje overhandigd.

De wedstrijdleiding, bestaande uit Maria van Helden en Mieke Koop hadden het weer prima geregeld. Hulde dames!

Marianne Besseler