Uitnodiging viering 25-jarig bestaan golfbaan

Uitnodiging viering 25-jarig bestaan golfbaan

Zondag 25 augustus

De zondag is niet alleen een bijzondere afsluiting van de golfweek, maar ook het moment om stil te staan bij het vijfentwintig bestaan van onze golfbaan.  Dat doen we met een feestelijk moment inclusief drankje en een diner!

U (en uw partner) worden zondag 25 augustus na afloop van de Golfweek ledendag van harte uitgenodigd door het bestuur voor een drankje en een diner ter ere van het feit dat onze baan deze week 25 jaar bestaat en officieel werd geopend door Prins Friso van Oranje!

Deze uitnodiging geldt voor alle leden van onze golfclub en partner. Voor onze jeugdleden zal op een latere datum ook ruim aandacht worden geschonken aan dit heuglijk feit.

De laatste dag van de golfweek is altijd al een beetje bijzonder. Een gezellige wedstrijd voor leden en partners van leden. Inschrijven hiervoor kan nog via proware. Haast u want vol is vol!

Na afloop is er altijd weer spectaculaire einde-golfweek prijsuitreiking en lekker lang nazitten op ons gezellige terras met dit jaar heerlijke live muziek. Dit feest gaat naadloos over in de feestelijke receptie, inclusief hapje en drankje.

Wanneer u zondag niet speelt maar wel graag aanschuift bij de receptie ter gelegenheid van het 25 jaar baan jubileum, verzoeken wij u vriendelijk om u voor woensdag 21 augustus aan te melden middels een mailbericht naar wedstrijd@gccsybrook.nl  Onze keukenbrigade wil graag weten voor hoeveel personen er gekookt  moet worden!  U bent uitgenodigd voor de receptie van 18.00 tot 21.00 uur.

Zijn er partners van leden die nog geen golfervaring hebben maar wel graag eens willen kennismaken met deze mooie sport, dan staan onze pro’s zondag graag voor u ter beschikking voor een heuse clinic. De clinic start om 15 uur en nadien kunt u naadloos aanschuiven aan de receptie. Deelname is gratis en u kunt ook hiervoor aanmelden via bovengenoemd mailadres.

Kortom, zondag 25 augustus belooft de gezelligste dag van de Golfweek te worden. Samen met u willen wij er een geweldig feest van maken.

Golfers kunnen zich nog inschrijven voor de 18- of 9- holes wedstrijd! Alle niet golfers kunnen zich aanmelden voor de receptie en/of golfclinic via bovenstaand mailadres.

 

Graag tot ziens op 25 augustus.

 

Het bestuur.