Uitnodiging Golfweek 2021

Uitnodiging Golfweek 2021

17 t/m 22 augustus 2021

Geachte Golfvrienden,

Na een jaar afwezigheid begint op dinsdag 17 augustus het hoogtepunt van ons golfjaar: De Golfweek 2021.
De commissie is al maanden druk bezig om van deze editie een waar spektakel te maken. Dat moet ook wel, want iedereen kijkt uit naar een Golfweek zonder zorgen waarbij plezier en sport samenkomen! Lees onderstaand artikel voor de details.

Op dinsdag beginnen we met de Damesdag, gevolgd door de traditionele stableford en strokeplay wedstrijd op de woensdag. Deze wedstrijd lijkt op onze populaire Maandbeker en is een goed alternatief voor de reguliere Heerencup.

Op donderdag is er de Ouder-kind wedstrijd (jeugd), waarna op de vrijdag de Herendag wordt gespeeld. Deze wedstrijd raakt al aardig vol, dus snel inschrijven is verstandig.

Op zaterdag organiseren we een culinaire wedstrijd over 18 holes. Het belooft een waar spektakel te worden, waarbij de dag tot in de puntjes is verzorgd. Verschillende topgerechtjes vormen samen een culinair spektakel voor een nader af te stemmen bedrag (plus minus € 40,-). Deze 18 holes wedstrijd is een van de hoogtepunten van het jaar, waarbij we echt uitpakken. Leuk om met een groep aan deel te nemen.

De week wordt afgesloten op zondag met de Ledendag, speciaal voor alle leden van ’t Sybrook. Ook op deze dag worden er prachtige prijzen vergeven en eindigen we met de Feestavond, inclusief feestelijk diner en waar mogelijk entertainment! Zie onderstaand voor meer info.

Het spektakel van de Golfweek begint al bij binnenkomst, waarbij u wordt verwelkomd met koffie en iets lekkers. Daarna de baan in voor een prachtige wedstrijd, iedere dag met zijn eigen thema en doelgroep. Tijdens uw ronde wordt u verrast met een heerlijke baancatering.

Voor alle dagen geldt: Bij binnenkomst vanzelfsprekend een drankje, soms twee of meer. Op verschillende avonden is er entertainment en ook het diner is inclusief. Bijzonder: de hele dag wordt u ook dit jaar weer aangeboden voor slechts € 30 per persoon.

De inschrijving verloopt via Proware. U kunt een eventuele gast opgeven in het “opmerking” veld (onder vermelding van naam + handicap). Mocht u speciale verzoeken hebben deze graag vermelden in een mail aan wedstrijd@gccsybrook.nl.

Wij kijken er naar uit om er samen met u een topweek van te maken.

Met vriendelijke groet,

De Golfweekcommissie