Uitnodiging Golfweek 2019

Uitnodiging Golfweek 2019

20 t/m 25 augustus 2019

Volgende week dinsdag begint het hoogtepunt van ons golfjaar: De Golfweek 2019.

De commissie is al maanden druk bezig om van deze editie een waar spektakel te maken. Dat moet ook wel, want onze baan bestaat dit jaar 25 jaar!

Op dinsdag beginnen we met de Damesdag, gevolgd door de traditionele stableford en strokeplay wedstrijd op de woensdag. Deze wedstrijd lijkt op onze populaire Maandbeker en is een goed alternatief voor de reguliere Heerencup.

Op donderdag is er een dagje rust, waarna op de vrijdag de Herendag wordt gespeeld. Deze wedstrijd raakt al aardig vol, dus snel inschrijven is verstandig.

Op zaterdag hebben we dan een noviteit, mede mogelijk gemaakt door onze vereniging. We gaan namelijk een culinaire wedstrijd spelen. De wedstrijd begint om 15:30 uur en de eerste drie gangen krijgt u in de baan geserveerd, de laatste drie op het terras. Het belooft een unieke dag te worden en u kunt zich nog inschrijven. 6 topgerechtjes voor slechts € 25,00 inclusief livemuziek (max 40 personen). Deze 9 holes wedstrijd is een van de hoogtepunten van het jaar, waarbij we echt uitpakken. Leuk om met een groep aan deel te nemen.

De week wordt afgesloten op zondag met de Ledendag, speciaal voor alle leden van ’t Sybrook. Ook op deze dag worden er prachtige prijzen vergeven en eindigen we met de Feestavond, dat wordt gecombineerd met het feest omtrent het vijfentwintig jarig bestaan van de club!

Het spektakel van de Golfweek begint al bij binnenkomst, waarbij u wordt verwelkomt met koffie en iets lekkers. Daarna de baan in voor een prachtige wedstrijd, iedere dag met zijn eigen thema en doelgroep. Tijdens uw ronde wordt u verrast met een heerlijke baancatering. 

Voor alle dagen geldt: Bij binnenkomst vanzelfsprekend een drankje, soms twee of meer. Op verschillende avonden is er entertainment en ook een het diner is inclusief. Bijzonder: de hele dag wordt u ook dit jaar weer aangeboden voor slechts € 25 per persoon.

De inschrijving loopt in principe via Proware. U kunt een eventuele gast opgeven in het “opmerking” veld onder vermelding van naam + handicap). Mocht u speciale verzoeken hebben deze graag vermelden in een mail aan wedstrijd@gccsybrook.nl.

Wij kijken er naar uit om er samen met u een topweek van te maken. De voorlopige weersvoorspelling is fantastisch!!