Uitnodiging bijeenkomst greenkeeping

Uitnodiging bijeenkomst greenkeeping

Golfvrienden,

Zoals jullie in de afgelopen nieuwsbrieven hebben kunnen lezen, werken wij als vereniging nauw samen met de exploitatiemaatschappij Het Rijk van Sybrook aan het verbeteren van de baankwaliteit.
Een inspanning van de baancommissie, van de general manager Graeme, maar bovenal van de greenkeepers onder leiding van de hoofdgreenkeeper Roy van Munster.

Pas geleden hebben we als bestuur gesproken met Roy en Graeme. Een oprecht gesprek over de almaar voortdurende werkzaamheden om de baan in een zo optimale conditie te krijgen en te behouden. Daarbij zijn onderwerpen zoals: de staat van de greens, fairways, bunkers en bosgebieden uitgebreid besproken.
We hebben afgesproken dat vanuit de greenkeeping en het Rijk, in samenwerking met de baancommissie, de leden zo goed mogelijk geïnformeerd worden over de voortgang, de werkzaamheden en plannen voor de toekomst.

Ondanks dit voornemen kunnen we ons vanuit het bestuur indenken dat er vragen leven, zoals bevestigd wordt in de Players1st-enquêtes.
Daarom organiseren we op vrijdag 6 oktober 2023 om 10.00 uur een bijeenkomst waar Roy jullie vragen graag wil beantwoorden. Daarnaast zal hij aan de hand van bijvoorbeeld het gras bij de oefenfaciliteiten veel kunnen visualiseren en uitleggen.

Inschrijven voor deze sessie kan via de wedstrijdkalender in Proware. We zien jullie dan graag.

Met een sportieve golfgroet,

Het bestuur