Uitdag SeniorenConvent

Uitdag SeniorenConvent

“Mooie baan, lekker eten, prachtige dag”

Zo luidde de conclusie van een van de deelnemers toen we na het heel goed verzorgde diner met onze uitrusting op weg waren naar de bus van Brookhuis die het gezelschap van de golfbaan De Schelpenbergh terug naar het Sybrook zou brengen.

De weergoden waren ons op deze donderdag gunstig gezind want verreweg de meeste flights hebben het nagenoeg droog kunnen houden.

‘s Morgens bij het vertrek had de chauffeur bekwaam in een mum van tijd de golftassen, golfkarren en kledingzakken in de aanhangwagen van de bus geplaatst, zodat we na een voorspoedige reis mooi op tijd op de golfbaan in Lieren bij Apeldoorn arriveerden.

Na de welkomstkoffie met krentenwegge gingen we de uitdagende baan in. Na terugkeer wachtten ons de welverdiende drankjes, vergezeld van een bittergarnituur, aan de tafels bezorgd door de vriendelijke bediening. Tegen zes uur begon het diner. Na het voorgerecht was het woord aan wedstrijdcoördinator Frits Vasterd die de prijsuitreiking voor zijn rekening nam

De resultaten:

De longest werd gewonnen door Wim ten Asbroek en de neary door Henk Blanken.

Bij de 9-holeswedstrijd was de eerste prijs voor Rinus Olde Riekerink en de tweede voor Gerrit Goosen.

Misschien nog even goed om te vermelden dat genoemde Rinus de wisselbokaal voor dit evenement ter beschikking heeft gesteld.

De winnaar van de wisseltrofee was Cees Leenheer met 36 stablefordpunten.

De tweede prijs won Ton Kuipers met hetzelfde aantal punten en de derde ging naar Felix Reijken met 35 punten.

Hierna was het tijd voor het hoofdgerecht, gevolgd door een lekker dessert. Na de koffie gingen we naar de bus die om goed negen uur bij onze thuisbaan arriveerde.

Complimenten aan de organisatie voor deze welverzorgde dag!

 

Henk van der Vegt