Uitdag Senioren/MMC

Uitdag Senioren/MMC

Op woensdag 31 augustus zijn we met een 40-tal leden van het Senioren Convent en de MMC naar Winterswijk geweest, om daar op ‘de Voortwisch’ een wedstrijd te spelen, met aansluitende BBQ.

Om 09.00 uur kwam de bus voorrijden, compleet met aanhanger. Toen alles was ingepakt en iedereen een plaatsje had gevonden, kon het ‘schoolreisje’ beginnen en werden wij comfortabel naar Winterswijk gereden. Hier werden we ontvangen met koffie en krentenwegge. Na het uitdelen van de kaarten ging de wedstrijd van start onder wel heel mooie omstandigheden. De baan lag er, gezien de omstandigheden, goed bij. De greens iets trager als bij ons, maar dat wende vrij snel.

 

Na binnenkomst was er voor iedereen iets te drinken en een bittergarnituur. Dit werd door Gabri, ons wel bekend van haar tijd bij ons op ’t Sybrook, keurig verzorgd en niemand hoefde dorst te hebben. Hierna volgde een BBQ en werd de prijsuitreiking gedaan.

Hoewel dit niet voor iedereen gold, was er ondanks de warmte best redelijk gescoord. De 9-holes wedstrijd werd met glans gewonnen door Cees Dubbeldam met 20 punten, die hiermee een extra grote fles wijn verdiende. Bij de 18-holes wedstrijd werden de prijzen als volgt verdeeld:

1e werd David Wyn-Roberts met 38 punt. Hij mocht naast de Troffee ook 2 greenfees van de Voortwisch in ontvangst nemen.
2e werd Jan Willem Beckmann met 37 punten, hetgeen beloond werd met 2 flessen wijn
3e werd Ron Kershaw met 36 punten. Hij kreeg hiervoor 1 fles wijn.

Ook werden er prijsjes uitgereikt voor de Neary van Gert Roeland en de Longest van Jan Hoogsteder. Birdies werden gescoord door Anton Bolhaar en David Wyn-Roberts.

Na afloop werden we weer netjes teruggebracht naar ’t Sybrook en konden we terugkijken op een geslaagde dag.