Triatlon 2022

Triatlon 2022

Op donderdag 21 juli hebben 16 enthousiaste Sybrookers de degens gekruist met evenzoveel leden van de Twentsche. Jaarlijks wordt deze wedstrijd gespeeld in de maand juli, tenzij corona of de weergoden roet in het eten gooien.

We namen we het  op 2 fronten op tegen de Twentschen. ’s Middags speelden we 18 holes en wel Fourball Betterball. Na de gezellige borrel en het voortreffelijke diner werden 24 bridgespellen afgewerkt.

Laat in de avond werd een klassement opgemaakt over 2 van de 3 onderdelen. Het eten was buiten mededinging. Sybrook won met een verschil van 30 punten het golfen.  De eerste plaats was daarbij voor Desiré Jansen en Jolanda Nijhuis.

Op het onderdeel bridge was de Twentsche de bovenliggende partij, 20 punten beter dan Sybrook. Dat was echter niet genoeg om Sybrook in het klassement te passeren. Sybrook nam de kampioensschaal in ontvangst. Volgend jaar mag de Twentsche proberen in eigen huis de trofee te heroveren.

Als er nu al leden zijn, die ook wel eens aan dit festijn willen deelnemen, meld je dan tijdig bij de bridgecommissie. Je moet uiteraard in staat zijn om niet alleen te golfen, maar ook te bridgen.