Overijsselse Kampioenschappen

Overijsselse Kampioenschappen

Op zondag 2 oktober worden de Overijsselse Kampioenschappen gespeeld op de Sallandsche Golfclub in Diepenveen. Elke golfclub in Overijssel wordt vertegenwoordigd daar haar beste spelers en speelsters. Tijdens dit toernooi wordt naast het individuele toernooi ook een prijs uitgereikt aan de best presterende club van Overijssel. Afgelopen jaar behaalde ’t Sybrook een respectabele derde plek, maar de ambitie ligt dit jaar natuurlijk hoger.

Voor 2016 was er sprake van een heuse ranking: The Road to the Overijsselse. Voor elke strokeplay wedstrijd waren punten te verdienen op basis van de brutoscore. Helaas kunnen Renate Kamphuis en Robert Nijhuis als gekwalificeerde spelers niet van de partij zijn. G&CC ’t Sybrook wordt dit jaar vertegenwoordigd door:

Dames   Heren
Sylvia Scholten van Agteren (5,4) Tim Nuyts (3,2)
Elke Westenberg (6,8) Tim Huuskes (3,9)
Marell Zegerink (8,5) Kwint Kuipers (4,1)
Jolanda Nijhuis (9,9) Joep Kockmann (4,8) 
Loes Koop (10,1) André Paus (6,3)

Overijssels Kampioen word je niet zo maar! Je neemt het op tegen de beste spelers van de diverse golfclubs in Overijssel. De organisatie zorgt voor een baan in topconditie, er zijn spotters in de baan, er is live scoring en natuurlijk publiek! Komt u ook een kijkje nemen? Leuk voor u zelf om de toppers in actie te zien, maar zeker ook zo leuk voor onze Sybrook deelnemers! Dus, kom kijken en moedig ze aan, de entree is gratis!

Overigens zullen wij in 2017 gastheer zijn van dit toernooi voor de beste spelers en speelsters van Overijssel. De Overijsselse Kampioenschappen is een groot toernooi en we zijn vereerd dit te mogen organiseren in ons jubileumjaar. Daarvoor hebben we tal van vrijwilligers nodig. Denk aan de catering, spotters in de baan, en vrijwilligers die willen helpen met het bijhouden van scorebord. We vragen u dan ook alvast om zondag 1 oktober 2017 in uw agenda te noteren. Het belooft een groot spektakel te worden!