Team 1 Sybrook 18 holes competitie

Team 1 Sybrook 18 holes competitie

Onze competitie is inmiddels 3 weekenden op weg. Dus wij vonden het tijd u te informeren over het beloop tot nu toe.

We stellen ons eerst even voor: van links naar rechts Jort, Paul, Mert en Floris, Lars wederom Floris, Gijs en Luuk

We speelden de eerst wedstrijd op de Keppelse tegen Rijk van Nijmegen, we wonnen met 9-7. Omdat de Twentsche zich een paar dagen voor de start terugtrok speelde de Keppelse vriendschappelijk tegen de Nunspeetse. Nunspeet krijgt daarom automatische een 16-0 overwinning. Een goed begin van ons team.

De tweede dag waren wij gastheer en speelden we vriendschappelijk tegen de Keppelse die dus 16-0 wonnen van de Twentsche op papier. Maar wij wonnen de match met 9-7.

De derde dag speelden we op de Twentsche bij tropische temperaturen, er waren deze keer 2  echte wedstrijden. De Keppelse tegen het Rijk van Nijmegen eindstand 2-14 en wij tegen de koploper de Nunspeetse. De greensomes waren bepaald Lars met Gijs en Floris met Luuk. In deze volgorde spelen we dus ook de singles. 3 van de 4 jongens speelden vorige week mee in de Lonnekerstaete Junior cup en Luuk wil dat volgend jaar ook met een stableford score van 20 verbeterd hij zij hcp en is hij goed op weg om volgend jaar mee te mogen doen. Dit “mede door de fysieke trainingen op donderdag” roept hij door de baan. Lars speelt 17-17 gelijk, Gijs verliest 16-17, Floris moet tegen de topper van Nunspeet verliest 20-15 en Luuk wint dus met 20-8. Betekend 5-5 na de singles door de extra 2 punten voor de stableford totaal score. Iedereen speelt dus keurig zijn hcp op een vreemde baan, mogen we trots op zijn.

De greensome was spannend bij de eerste match 18-17 winst Lars met Gijs en een overtuigende winst van Floris met Luuk 23-17. Met deze 6-0 score betekend dit een 11-5 winst.

Volgende week spelen we op de Nunspeetse tegen de Keppelse.

Wordt vervolgd, Team 1 18 holes