’t Sybrook Overijssels Kampioen!

’t Sybrook Overijssels Kampioen!

Sybrook Overijssels Kampioen !

Wat een geweldige prestatie op de prachtige golfbaan Hooge Graven in Ommen. En dat in de stromende regen afgelopen zondag. Het is geen moment droog geweest.

Tim Huuskes werd met een knappe 76 slagen tweede bij de mannen en Marieke Blanken werd met 86 slagen de kampioen bij de dames.  

Door deze fantastische prestatie en een goede aansluiting van de rest (Sylvia werd derde bij de dames) werden we als team de beste van Overijssel.

Zwolle, Sallandsche, Hooge Graven , De Koepel, Twentsche, Driene en Lage Mors waren onze concurrenten in deze jaarlijkse wedstrijd.

De afvaardiging bij de dames bestond uit Leonie Richter, Sylvia Scholten – Van Agteren, Marieke Blanken, Loes Koop en Irma Roetenberg.

De heren Tim Nuyts, Tim Huuskes, Jip Kockmann, Robert Nijhuis en Walter van Dijk.

Kwalificatie voor deze wedstrijd was de bruto score in de strokeplay wedstrijden georganiseerd door de vereniging.
Maandbekers en Clubkampioenschappen telden dus mee voor de selectie. Jip Kockmann werd als uitzonderlijk talent beloond met een wildcard en maakte dat alleszins waar met een knappe 84.

Vermeldenswaardig de support van golftalent en – fanaat Clemens Kuipers die volgend jaar waarschijnlijk onze club zal vertegenwoordigen als hij blijft spelen zoals de laatste maanden.

Ondanks de regen razendsnelle greens waar niet iedereen controle over kreeg.  De baan in Ommen was sowieso in topconditie.

De organisatie was meer dan voortreffelijk. Van ontvangst tot spotters in de baan. Alles was tot in de puntjes geregeld.

Volgend jaar gaan we de eerste plek verdedigen op De Koepel in Wierden.