’t Sybrook 4 Dames 50+ 27 holes – seizoen 2024

’t Sybrook 4 Dames 50+ 27 holes – seizoen 2024

Beste golfmaten van ’t Sybrook 4 Dames 50+ 27 holes (maar 18-holes spelende 🙈), ja ja een hele mond vol voor een team met louter leuke dames die ook nog een balletje kunnen slaan.

 

Wat een seizoen was dat, hè? Onze golfcompetitie zat boordevol avonturen, verrassingen en natuurlijk een flinke dosis golfplezier! Laten we even terugblikken op al die memorabele momenten, want eerlijk is eerlijk, het was een rollercoaster van emoties op en naast de green.

 

We begonnen met een knaller van formaat in Winterswijk tegen De Sallandse. Met een overwinning van 19-3 voelden we ons als een stel superhelden die de golfbaan domineerden. Maar goed, dat was slechts het begin van ons epische avontuur.

 

Wie herinnert zich niet die adembenemende 9e hole op Hoog Soeren – de Veluwse Golf Club? Dat was alsof we een scène uit een actiefilm beleefden, met die enorme heuvel als onze eindbaas. Jammer genoeg hebben we die dag tegen ’t Zelle een beetje het onderspit moeten delven, maar hé, elke held heeft zijn slechte dagen, toch?

 

Op de Sallandse konden we gelukkig onze superkrachten weer laten zien en gingen we met een mooie 13-9 overwinning naar huis. Ook dit moest gevierd worden, het cubhuis in Diepenveen stond op z’n kop.

En laten we onze eigen party (ontvangst van alle teams op Het Rijk van Sybrook) niet vergeten, waar we misschien geen perfect weer hadden, maar wel perfecte gezelligheid!

 

En dan moeten we het nog even hebben over het weer tijdens onze laatste dag op ’t Zelle. Korte rokjes, koude natte handdoeken in de nek en heel veel flesjes water omdat de hitte je bijna liet smelten – dat was een avontuur op zich! Maar ook hier weer met een dikke overwinning terug naar Twente – 18-4!

 

Hoewel we eindigden op de tweede plaats, blijven we altijd winnaars in ons hart. Want laten we eerlijk zijn, ons motto “Heel veel plezier en lol en dan komt het succes vanzelf” heeft ons gebracht waar we nu zijn. En wie weet, misschien veroveren we volgend jaar wel die felbegeerde eerste plek!

 

Bedankt voor al jullie inzet, humor en bovenal jullie golfvriendschap, Esther Oude Voshaar, Ans Kip, Ceciel Heuvels, Cecile Groenewold, Ellen ten Donkelaar, Manon Olde Weghuis en Veronique van Lange. Laten we blijven genieten van het golfspel en elkaar blijven uitdagen, op en naast de baan. Tevens dank aan Het Rijk van Sybrook bij de ontvangst en GCC ’t Sybrook voor de ondersteuning. 


Als laatste wil ik even goed stilstaan bij dé ster van ons team: onze captain Josje Ligtenbarg! Applaus, tromgeroffel en confetti, want dat verdient zij voor al haar fantastische werk en toewijding tijdens deze competitie. Josje, jij bent onze heldin achter de schermen. Met jou aan het roer hebben we genoten van golflessen, perfecte indelingen, en een thuisdag om niet te vergeten. 

 

Met een knipoog en een glimlach! 😃

Jullie “madam president”.