SUPERCUP GCC ‘t Sybrook

SUPERCUP GCC ‘t Sybrook

Op zaterdag 19 november is voor het eerst de Supercup van GCC ‘t Sybrook gespeeld.


Bij deze wedstrijd worden de top 3 van vereniging wedstrijden buiten de maanbekers, clubkampioenschappen en golfweek om, uitgenodigd door de wedstrijdcommissie om, deel te nemen aan de individuele stableford wedstrijd. In de uitnodigingsmail werd er gevraagd om te reageren of men wel of niet aanwezig zou zijn.


Het was een koude maar zonnige dag waarbij we gelukkig nog op de zomergreens konden spelen, na een lichte vorst die nacht. Er bleef van de 36 uitgenodigden uiteindelijk maar een select enthousiast groepje over van 13. Onderweg kregen de deelnemers een warm bakkie thee of koffie en bij binnenkomst verse mosterd soep aangeboden. De nummers 2 t/m 5 eindigden met 1 punt verschil: Op de 5de Gerard benerink 31, 4de Wim Abbink 31, 3de Anne Dikmans 32, 2de Irma Roetenberg 32, maar er kon er die dag maar een de beste zijn en dat deed hij overtuigend met 38 punten. Martin Wermer was de eerste winnaar van de Supercup, gefeliciteerd.


Wij zullen deze wedstrijd eind volgend jaar weer te organiseren, dus eindig je in de loop van 2023, in de top 3 van de genoemde wedstrijden, houdt dan rekening met een uitnodiging voor de Supercup.
De Wedstrijdcommissie.