Sponsordag zeer geslaagd

Sponsordag zeer geslaagd

Donderdag 7 juli was de jaarlijkse sponsordag voor de ‘ Vrienden van ’t Sybrook ’.  Een groot aantal ondernemers draagt de vereniging een warm hart toe en stelt hiervoor jaarlijks een geldelijke bijdrage beschikbaar. Dat wij als vereniging erg blij zijn met deze financiële ondersteuning willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Als dank hiervoor ontvangen de ‘ Vrienden van ’t Sybrook ‘ een uitnodiging voor de jaarlijkse sponsordag voor twee personen. Naast een 18 holes wedstrijd werd ook de inwendige mens volledig verzorgd. Lunch, baancatering en een uitstekende barbecue inclusief de nodige drankjes.

Met bijna 60 deelnemers was er sprake van een uitstekende opkomst. Er werd natuurlijk ook om de prijzen gespeeld die beschikbaar werden gesteld door Van Lanschot. Jeroen Kasteel (Kasteel Mode) ging met 45 stablefordpunten met de eer strijken. Willem Janssen (wedstrijdcommissie) werd knap tweede. Renate Kamphuis (Huuskes) en Rudolf van Urk (Broekhuis Autobedrijven) werden respectievelijk derde en vierde. De neary was voor Henk Suelmann (Hekman Suelmann Accountants wordt ook sponsor in 2017!) en de leary was voor Pauline Ruseler (Fellini).

Ook  ‘Vriend van ’t Sybrook’ worden ? Een arrangement kost Euro 250 per jaar. Als tegenprestatie plaatsen wij het bedrijfslogo op de website en ontvang je een uitnodiging voor de jaarlijkse golfdag voor twee personen.  Bel met Kitty Muntenaar 06 51 791 490 of Elly Siers 06 51 103 520 of stuur een mail naar vriendenvansybrook@gmail.com. Lidmaatschap van de “Vrienden van ’t Sybrook “ wordt zeer op prijs gesteld.

IMG_1066 IMG_1077