Sponsordag hot

Sponsordag hot

Ongeveer 50 adverteerders en hun introducees hebben de hitte getrotseerd om de ingekorte wedstrijd van 9 holes te volbrengen. Normaliter is het 18 holes wedstrijd maar Elly Siers en Kitty Muntenaar durfden dat niet aan in deze tropische hitte. Een terechte beslissing. Maar de dag was er niet minder geslaagd om. De gezelligheid staat bij deze dank-je-wel-dag voorop en golf op het tweede plan.

Wel valt er een opvallende prestatie te memoreren. De spelvorm was four ball better ball en de winnende team bestaat dus normaliter uit twee personen. Vanwege een (te) late afmelding van Robert Nijhuis moest Cor Stephan Snijders het in zijn uppie doen. En hoe ! Hij scoorde over 9 holes vanaf hcp 9 maar liefst 25 stableford punten (bruto 35 slagen). De temperaturen stijgen en Cor Stephan, recent Oldenzaal Kampioen, wordt  hot.

Gezelligheid, een aantal verkoelende drankjes (en meer) en een smakelijke BBQ. Een goed concept moet je niet zo snel veranderen. Wat wellicht wel gaat veranderen is de directe link tussen adverteerders en het huidige clubblad. Op korte termijn volgt er een enquete over de toekomst van ons clubblad, zo heeft Henk van der Vegt op de algemene leden vergadering beloofd. Robert Nijhuis heeft namens het bestuur globaal de  plannen geschetst.  Zonder adverteerders, misschien is sponsoren een beter woord, is het uitbrengen van een clubblad uberhaupt niet mogelijk. Maar de kans is groot  we in een andere vorm met onze leden gaan communiceren. De website als basis aangevuld met nieuwsbrieven en wellicht ook een jaarboek. Ook dan kunnen wij de steun van de adverteerders/sponsoren ook heel goed gebruiken. Zonder al te voorbarig te zijn was de conclusie wel helder: ook zonder clubblad kunnen wij in de toekomst  rekenen op de financiele steun van de meeste van onze bestaande adverteerders/ sponsoren. De sponsordag blijft een traditie. Sponsoren hartelijk dank en hopelijk tot volgend jaar.

Interesse in sponsoring ? Bel met Elly Siers (06 51 103 520) of Kitty Muntenaar (06 51 791 490)