Speler en Belofte Jeugd 2022

Tijdens de laatste wedstrijd van het jaar, de Sinterklaaswedstrijd, worden ook de belofte en de speler van het jaar bekend gemaakt. De belofte van het jaar is een jeugdspeler die opvalt en waar de pro’s en de jeugdcommissie al veel van gezien hebben tijdens de lessen, de wedstrijden, maar ook zelfstandig spelend in de baan en op de oefenfaciliteiten.

Dit jaar is de belofte van het jaar 2022 Jade Kampstra.


Zij heeft haar handicap goed verbeterd dit jaar en oefent steeds vaker met haar vader in de baan. Ze is dit jaar naar de rode tee verhuisd en slaat haar afslagen steeds beter rechtdoor en ook met een mooie afstand. Ze is een bescheiden speelster met een kritische kijk op haar eigen handelen. We wensen Jade een mooi nieuw golfjaar toe met voortzetting van deze groei.

De speler van het jaar is altijd een speler die zichzelf verbeterd, niet alleen door de lessen te volgen, maar ook door daarnaast veel en vaak te oefenen op eigen initiatief. Een doel voor ogen heeft. Dit jaar waren er meerdere spelers die onder de loep werden genomen door de Pro’s en de jeugdcommissie. Meerdere jongeren timmeren aan de weg in onze golfvereniging en dat is een mooie opsteker! De speler van dit jaar golft nog maar kort. Iets meer dan een jaar en is nu al op weg naar zijn single handicap. Dat zal wanneer de baan weer qualifying is niet meer zo lang duren. Hij zit er nu nog net boven.

Deze speler is bijna dagelijks op de baan en oefent bij slechtweer ook bij een indoor locatie. We zien hem bij alle jeugdwedstrijden en hij nam ook al deel aan de maandbekerwedstrijd. Speler van het jaar 2022 is geworden Mart Bolscher. Ook Mart feliciteren we met deze waardering en ook hem wensen we een nieuw golfrijk jaar toe!